Διακοσμητικές επιλογές σε Hot Sale!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 468

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και είναι ένας μήνας που σηματοδοτεί αλλαγές!

Οι εκπτώσεις σχεδόν τελειώνουν κι εμείς συγκεντρώσαμε τις διακοσμητικές κατηγορίες που καλό είναι να συμπεριλάβεις στις διακοσμητικές αλλαγές του σπιτιού.

Φυσικά και δε χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη διακόσμηση του χώρου σου. Μπορείς απλά να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις έως και 50% και να δώσεις στο σπίτι μια νέα ξεχωριστή πινελιά.

"Mini Treasures"

Ένας οικονομικός και ιδιαίτερα κομψός τρόπος για να εισάγουμε την τέχνη στην καθημερινότητα μας.

Τα διακοσμητικά γλυπτά και οι φιγούρες μας σε πληθώρα διακοσμητικών στυλ και χρωμάτων θα προσδώσουν μια minimal και μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι, το γραφείο, το χωλ ή το υπνοδωμάτιο.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή με έκπτωση έως και 28%.

Επιτοίχια διακόσμηση

Οι τοίχοι του χώρου σου δεν χρειάζεται να μένουν ουδέτεροι και αδιάφοροι σαν ένα κλασικό δομικό στοιχεία. Πέρα από το κλασικό βάψιμο ενός τοίχου, υπάρχουν πολλή τρόποι διακόσμησης που πραγματικά απογειώνουν το στυλ του χώρου σου.

Μια ιδέα με διαχρονική αξία είναι οι πίνακες ή τα επιτοίχια διακοσμητικά μας.

Ανάλογα με το ύφος διακόσμησης του χώρου, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από πίνακες και επιτοίχια διακοσμητικά προσδίδοντας μια νέα, φρέσκια διάσταση σε κάθε σου τοίχο.

Μια άλλη ιδέα με διαχρονική αξία είναι τα ρολόγια τοίχου.

Πέρα από ένα χρήσιμο gadget, αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο που δίνει τη δική του στιλιστική σφραγίδα στο χώρο.

Τα διακοσμητικά τοίχου λοιπόν, περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα επιλογών, από ρολόγια τοίχου, πίνακες, καθρέφτες ακόμα και ιδιαίτερες κρεμάστρες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου και να δεις όλες της προτάσεις της Maizona, εδώ.

Επιτραπέζια διακόσμηση

Μην αφήνεις το τραπέζι, το έπιπλο της TV, τον μπουφέ ή τη βιβλιοθήκη σου με τα ίδια διακοσμητικά στοιχεία.

Ξοδεύοντας πραγματικά λίγα χρήματα, μπορείς να φέρεις νέο αέρα και να κάνεις το χώρο σου ξεχωριστό ανεξαρτήτως εποχής!

Τα επιτραπέζια διακοσμητικά είναι αυτά που μετατρέπουν μια αδιάφορη επιφάνεια σε μια ζωντανή εικόνα του προσωπικού σου γούστου.

Γι’ αυτό και σου έχουμε πολλές προτάσεις που καλό είναι να μην χάσεις (ειδικά τώρα με έκπτωση έως και 50%).

Δες εδώ, όλες μας τις συλλογές ή συνέχισε την ανάγνωση για να ανακαλύψεις κάποιες από τις προτάσεις μας που πιστεύουμε πως δεν πρέπει να χάσεις.

diakosmhsh_summer_sale

Οι Κορνίζες

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Είναι αναμνήσεις, είναι στιγμές που μας βοηθούν να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα.

Είναι ωραίο λοιπόν να στολίζουμε τις φωτογραφίες σε κορνίζες που ξεχωρίζουν και γίνονται αναπόσπαστο διακοσμητικό κομμάτι του χώρου. Δες τις όλες εδώ και μην ξεχνάς ότι αποτελούν τέλεια επιλογή δώρου για γάμο!

Πιατέλες και κουπ

Πέρα από το στυλ που δίνουν, είναι και χρηστικά αντικείμενα καθώς μπορείς να προσθέσεις κεριά, λουλούδια ή και αρωματικά χώρου.

Με μια ξεχωριστή πιατέλα, όπως αυτές που θα βρεις εδώ, μπορείς αμέσως να αλλάξεις το διακοσμητικό ύφος του τραπεζιού σου και όχι μόνο.

Κηροπήγια και κεριά

Τώρα που μαζευόμαστε στο σπίτι, πέρα από τη διακοσμητική του αξία, είναι αυτά που θα μας χαλαρώνουν από την απαιτητική καθημερινότητα.

Φτιάξε λοιπόν, τη δική σου ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με κεριά και κηροπήγια σε μοναδικές τιμές.

Must Buy

Συρμάτινα, χειροποίητα διακοσμητικά, καλάθια και αρωματικά χώρου σε έκπτωση που δεν πρέπει να χάσεις. Απλά κάνε κλικ και βρες κομψά και με στυλ διακοσμητικά σε super προσφορά.

Διακοσμητικά για το δάπεδο

Τα διακοσμητικά δαπέδου μπορούν να κάνουν τον χώρο σου μοναδικό.

Επιδαπέδια διακοσμητικά βάζα, φανάρια, κασπώ και όχι μόνο, είναι ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία που μπορούν τοποθετώντας τα στο δάπεδο, θα δώσεις άμεσα μια νέα πινελιά. Ανακάλυψε ολόκληρη την κατηγορία με έκπτωση και επίλεξε αν θέλεις το ύφος του χώρου σου να είναι μοντέρνο ή κλασικό.

Όποιο στυλ διακόσμησης κι αν έχεις επιλέξει, στη Maizona σου έχουμε μια τεράστια ποικιλία για να βρεις ότι και αν έχεις φανταστεί. Μην χάσεις άλλο χρόνο. 

Κάνε τις αγορές σου όσο οι εκπτωτικές τιμές είναι on!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού