Οι διαχρονικές πινελιές του ροζ στη γαμήλια διακόσμηση.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 844

Oι ροζ αποχρώσεις, θηλυκές, κομψές και πάντα φρέσκες, είναι και θα είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές για τη διακόσμηση του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης!

Το υπέροχο αυτό χρώμα είναι κάτι περισσότερο από μια φευγαλέα τάση και είναι ιδανικό τόσο για έναν κλασικό, όσο και για έναν πιο σύγχρονο γάμο. Τα ροζ centerpieces που βλέπετε, θα σας πείσουν πως το ροζ χρώμα προσδίδει μια ξεχωριστή φινέτσα στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης.

Πανέμορφα centerpieces από διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ ταιριάζουν όχι μόνο σε έναν γάμο εμπνευσμένο από έναν ανοιξιάτικο κήπο αλλά σε κάθε στυλ γάμου, vintage, μοντέρνο, ρομαντικό, ρουστίκ ή elegant!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να προσθέσετε τη ροζ απόχρωση στα centerpieces σας, είτε επιλέγοντας υπέροχες ανθοσυνθέσεις σε ροζ χρωματισμούς μέσα σε υπέροχα γυάλινα, χρυσά βάζα, καφάσια ανάλογα με το στυλ του γάμου σας, είτε επιλέγοντας ξεχωριστά διακοσμητικά σε ροζ χρωματισμούς.

Συμπληρωματικές αποχρώσεις κολακεύουν ακόμη περισσότερο τα centerpieces όπως είναι οι απαλές αποχρώσεις του μωβ, γκρι και κρεμ σε συνδυασμό με το ροζ. Ανάλογα με τις αποχρώσεις που το περιτριγυρίζουν, το ροζ πότε γίνεται girly και γλυκό, πότε ατμοσφαιρικό και μοντέρνο και πότε εντελώς παραδοσιακό.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς! Go pink and impress!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού