Ξεχωριστές πετσέτες και όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 639

Είσαι λάτρης του καλοκαιριού και της θάλασσας; 

Εξοπλίσου κατάλληλα, διαλέγοντας πετσέτες θαλάσσης και όλα τα απαραίτητα που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις γεμάτες στυλ και άνεση.

Επιτέλους οι βροχές σταμάτησαν, ο υδράργυρος άρχισε να ανεβαίνει και η καλοκαιρινή μας άδεια πλησιάζει!

Ο ήλιος γίνεται πιο καυτός και ήρθε πλέον η στιγμή να ξεχυθούμε στις παραλίες, να χαλαρώσουμε πλάι στο κύμα και να δροσιστούμε στις υπέροχες ελληνικές μας θάλασσες.

Στη maizona, όπως και κάθε καλοκαίρι, θα βρεις τις πιο μοδάτες πετσέτες με μοντέρνα, γεωμετρικά, funky, κομψά, μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια.

Ετοιμάσου λοιπόν να ενθουσιαστείς και να να εντυπωσιάσεις στις διακοπές σου.

Πώς θα επιλέξεις όμως την ιδανική πετσέτα για τις καλοκαιρινές σου βουτιές;

Η πετσέτα θαλάσσης θέλουμε να είναι μαλακή, ανθεκτική, απορροφητική και να ταιριάζει στην αισθητική και το στυλ σου.

Το μυστικό για την επιλογή λοιπόν ξεκινά από το ύφασμα.

Το βαμβάκι είναι πάντοτε μια εξαιρετικά καλή επιλογή γιατί είναι μαλακό, ανθεκτικό, απορροφητικό και χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η καλοκαιρινή κολεξιόν της Nef-Nef αποτελείται από πολλές βαμβακερές πετσέτες. Και το καλύτερο? Τώρα μπορείς να τις αποκτήσεις με έκπτωση 20%!

Η σειρά expression με έντονα χρώματα, φινίρισμα με κρόσια και μια πιο minimal προσέγγιση, είναι έτοιμη να συνοδεύσει τις θαλασσινές σου περιπέτειες!

Επειδή όμως τα έντονα μοτίβα, έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, από την γκάμα μας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν βαμβακερές πετσέτες σε έντονα χρώματα και πραγματικά μοναδικά σχέδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Όποιο beach style κι αν έχεις επιλέξει, αυτές οι πετσέτες είναι εδώ για να προσδόσουν στυλ στις καλοκαιρινές σου εξορμίσεις.

petsetes_thalasshs

Για τους πιο active της παρέας, σου παρουσιάζουμε το νέο trend στις πετσέτες θαλάσσης! Ο λόγος για τις πετσέτες μικροϊνών.

Είναι κατασκευασμένες από 100% microfiber (μικροΐνες). Η σύνθεση αυτή χαρίζει την ιδιότητα στο ύφασμα να απορροφά άμεσα το νερό από το σώμα, με την πετσέτα να μένει σχεδόν στεγνή χωρίς να έχει βραχεί πολύ και να στεγνώνει άμεσα. Διπλώνει και γίνεται μικρό ρολάκι για να χωράει παντού και για να τη μεταφέρεις με ευκολία στις διακοπές σου!

Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία από πετσέτες θαλάσσης με microfiber σε πολλά, εντυπωσιακά χρώματα και patterns!

  

Extra Tips

Πρόσεξε το μέγεθος της πετσέτας.

Καλό να επιλέξεις πετσέτα θαλάσσης μεγάλου μεγέθους για να έχεις την απόλυτη άνεση. Επίσης μπορείς να επιλέξεις δύο πετσέτες ώστε να χρησιμοποιείς τη μία για να καλύψεις την ξαπλώστρα ή να την απλώνεις στην άμμο και την άλλη για να σκουπίζεσαι.

Τώρα λοιπόν που επέλεξες πετσετούλα, αν είσαι fan των καλοκαιρινών εκδρομών στη θάλασσα ή και στο βουνό, μην ξεχάσεις να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα για... ενυδάτωση.

Σωστά κατάλαβες. Αναφερόμαστε στα παγούρια για να έχεις πάντα και παντού μαζί δροσερό νεράκι, καφέ ή το αγαπημένο σου αναψυκτικό!

Εμείς φροντίσαμε να σου παρέχουμε μια ευρεία γκάμα για να διαλέξεις!

Μπορείς να δεις τα θερμός της Ecolife. Να σου θυμίσουμε ότι είναι οικολογικά, φτιαγμένα από υγιεινά υλικά και άκρως πρακτικά!

Εδώ θα βρεις και ξεχωριστά παγούρια, για παιδιά τα οποία δεν περιέχουν BPA!

pagouria

Για τους υπέρμαχους του στυλ και τους floral lovers, η ιδανική επιλογή βρίσκεται στα θερμός της Laura Ashley. Πέρα από μοναδική αισθητική, έχουν χωρητικότητα 500ML και διατηρούν τα ροφήματα ζεστά για 12 ώρες και κρύα έως και 24 ώρες!

Για τις εξορμήσεις όμως, χρειαζόμαστε και ενέργεια και τι καλύτερο από ένα φρέσκο σάντουιτς? Σου παρουσιάσουμε τον πιο έξυπνο τρόπο για να απολαμβάνεις το σάντουιτς σου οπουδήποτε! Boc’n’Roll - τα φιλικά προς το περιβάλλον περιτυλίγματα που μετατρέπονται σε σουπλά! Καθαρίζονται πανεύκολα και έχουν μεγάλη χωρητικότητα.

Δες τα εδώ.

Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, είτε θάλασσα, είτε βουνό, εμείς θα σου ευχηθούμε Καλές Διακοπές, γεμάτες χαμόγελο!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού