Μην χάσεις αυτές τις εκπτώσεις!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 826

Eπιλέξαμε και σου παρουσιάζουμε [sales] κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθούν οι αγαπημένες για όλους εκπτώσεις.

Επειδή λοιπόν ο χρόνος μετράει αντίστροφα, επιλέξαμε και σου παρουσιάζουμε κάποια κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις!

Άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία για να επενδύουμε σε κομμάτια που είτε είναι μοντέρνα και θέλουμε να επωφεληθούμε από τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, είτε είναι διαχρονικά με υψηλό αρχικό κόστος και κατά την περίοδο των εκπτώσεων η τιμή τους γίνεται αρκετά δελεαστική.

Στη maizona, λόγω της αγάπης μας για σπίτια που πραγματικά ξεχωρίζουν καθόλη τη διάρκεια του έτους έχουμε προσφορές που σίγουρα θα λατρέψεις.

Αυτή την περίοδο όμως σου έχουμε προσφορές έως και 60%.

Πάμε να τις ανακαλύψουμε πριν εξαντληθούν.

Διακόσμηση έως και 50%.

Ποιος δεν θέλει να ανανεώνει τη διακόσμηση του προσωπικού του χώρου?

Αν το boho chic στυλ είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το σπίτι σου, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις στα καλάθια της Nef Nef. Θα τα βρεις σε πολλά χρώματα και σε έκπτωση έως και 50%.

Είναι τόσο όμορφα και λειτουργικά και για την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι ήταν, είναι και θα είναι ένα must διακοσμητικό στοιχείο.

Ακόμα ένα διακοσμητικό trend σε μοναδική έκπτωση είναι οι συρμάτινες χειροποίητες δημιουργίες της espiel. Μπορείς να επιλέξεις αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, vespa και ποδήλατα σε μαύρο ή χρυσό χρώμα. Σου προτείνουμε να “παίξεις” με mix n’ match για να κάνεις το χώρο σου ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Επειδή έμειναν περιορισμένα τεμάχια, δες εδώ τα διακοσμητικά στις καλύτερες τιμές!

Σερβίρισμα έως και 60%.

Στην περίοδο των εκπτώσεων, είναι ιδανικό να επενδύσουμε σε κομμάτια που μπορεί το αρχικό τους κόστος να μας προβλημάτιζε και που τώρα γίνονται προσιτά.

Αν λοιπόν αναζητάς ποιοτικά πορσελάνινα σερβίτσια με διάρκεια στο χρόνο και τη χρήση, στη maizona σου προσφέρουμε ξεχωριστές προτάσεις σερβιρίσματος με έκπτωση έως και 60%.

Στην κατηγορία αυτή θα βρεις πορσελάνες και κρύσταλλα εξαιρετικής ποιότητας και σε τιμές που δεν πρέπει να χάσεις!

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας, εδώ πριν εξαντληθούν!

maizona_sales

Αν πάλι αναζητάς να ανανεώσεις τα σερβίτσια, τα μαχαιροπήρουνα ή τα ποτήρια σου, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή, καθώς θα βρεις εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία.

Λευκά είδη {Μαξιλάρια, Τραπεζομάντηλα, Runner} έως και 50%.

Όποιος αγαπάει τη διακόσμηση, σίγουρα επιλέγει να κοσμήσει το σαλόνι με διακοσμητικά μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Φέτος, οι σειρές της Gofis και της Nef Nef έγιναν ανάρπαστες!

Αν λοιπόν χρειάζεσαι μια ανανέωση στα μαξιλάρια σου, αυτή είναι η καλύτερη εποχή! Θα βρεις τους αγαπημένους σου κωδικούς, από τα πιο γνωστά brands έως και -50%.

Ακόμα μια μοναδική ευκαιρία, είναι τα Gofis τραπεζομάντηλα σε ντεσέν που αν μη τι άλλο συναρπάζουν!

Ανακάλυψε τα όλα, εδώ.

Κλείνοντας, αν είσαι από αυτούς που αδημονούν για το καλοκαίρι, σου προτείνουμε να δεις τις Nef Nef βαμβακερές πετσέτες θαλάσσης και να επωφεληθείς με έκπτωση 30%! Άλλωστε το καλοκαίρι όλο και πλησιάζει.

Οι εκπτώσεις έχουν μπει πλέον σε τελική ευθεία και η διαθεσιμότητα στα best seller προϊόντα είναι περιορισμένη.

Τικ τοκ λοιπόν και καλές αγορές!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού