Mid Season Sales! Οδηγός Αγορών.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 687

Ο Μάης μπήκε για τα καλά, μαζί του μπήκαν και μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα είδη σπιτιού.

Οι εκπτώσεις είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ιδιαίτερα κομμάτια σε προνομιακή τιμή.

Είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε τον πιο ξεχωριστό και αγαπημένο μας χώρο.

Στη Maizona, φροντίζουμε να εξοπλίσουμε μοναδικά κάθε χώρο του σπιτιού σου. Επωφελήσου λοιπόν από εκπτώσεις έως και 20% σε όλα μας τα είδη.

Ξεκινάμε από τη Διακόσμηση

Μάλλον έχεις καταλάβει ότι είναι το πάθος μας. Σχεδόν καθημερινά έχουμε νέες αφίξεις στο τμήμα διακόσμησης, τόσο στο site όσο και στα φυσικά μας καταστήματα [Χαλάνδρι & Γαλάτσι].

Για εμάς η διακόσμηση κρύβει ένα ιδιαίτερο νόημα, αφού αντικατοπτρίζει το προσωπικό γούστο και την αισθητική καθενός. 

Έτσι, έχουμε φροντίσει να σου προσφέρουμε μια ξεχωριστή γκάμα από είδη διακόσμησης με τη σφραγίδα επώνυμων οίκων όπως η Espiel, η A-I deco, η H.F.A., η Nef-Nef, το Mastershop κτλ. 

Απλά να σου πούμε ότι ένα από τα new entries που λατρέψαμε είναι οι διακοσμητικοί, αλλά συνάμα χρηστικοί δίσκοι της #espiel.

Ακόμα ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορείς να επιλέξεις για να επωφεληθεί από 20% έκπτωση, είναι οι μινιατούρες μας και τα γλυπτά. Με ένα χαμηλό κόστος μπορείς εύκολα να δώσεις μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

diakosmhsh_spitiou_sale

Και προχωράμε στο Σερβίρισμα

Κι αυτό άλλωστε είναι και μορφή διακόσμησης του τραπεζιού αφού κοσμεί τις δημιουργίες μας!

Η εποχή των εκπτώσεων είναι πάντα ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις ένα καλό σερβίτσιο και να ανανεώσεις τη συλλογή σου.

Ξέρεις ότι έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες σε στυλ, ποιότητα και αξία. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ανακαλύψεις όλες μας τις προτάσεις σερβιρίσματος, εδώ.

Ακόμα μια εξαιρετική ευκαιρία, είναι η ανανέωση των ποτηριών. Σίγουρα θα έχεις κάποιες ελλείψεις στην γκάμα σου. Ανακάλυψε τις συλλογές μας και προετοιμάσουν κατάλληλα για τα καλοκαιρινά βράδια με φίλους στο σπίτι. τα κοκτέιλ θα έχουν την τιμητική τους.

sales_servirisma

Dress it up! Ντύσε το… σπίτι με υπέροχες δημιουργίες!

Στη Maizona θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από λευκά είδη για να ντύσεις με στυλ το σαλόνι, την κουζίνα, αλλά και το μπάνιο. 

Ριχτάρια, μαξιλάρια, πετσέτες και αξεσουάρ μπάνιου, τραβέρσες, τραπεζομάντηλα, με έως και 20% έκπτωση θα απογειώσουν την διακόσμηση σου!

Το σαλόνι και το καθιστικό.

Ντύσε το σαλόνι και το καθιστικό σου από πάνω μέχρι κάτω!

Οι νέες παραλαβές από Gofis και Nef-Nef έγιναν ήδη ανάρπαστες. Μιλάμε για ζωηρά χρώματα, ιδιαίτερα μοτίβα και ποιοτικές υφές που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το “καταφύγιο” σου.

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, ώστε να δημιουργήσεις μοναδικούς συνδυασμούς από ριχτάρια διακοσμητικά μαξιλάρια και ταπέτα.

Μην ξεχάσεις και μια αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά. Ο λόγος φυσικά για τις κουρτίνες! Αλλάζουν τη φωτεινότητα και το στυλ του χώρου σου άμεσα.

Φτιάξε τον αγαπημένο σου καφέ και ανακάλυψε όλες τις προτάσεις μας σε λευκά είδη για το σαλόνι σου, εδώ.

Η κουζίνα και η τραπεζαρία.

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς χώρους σε κάθε σπίτι. Χρειάζεται συχνή ανανέωση με διαφορετικές διακοσμητικές πινελιές.

Με τη Nef-Nef, τη Gofis Home και την Espiel να πρωταγωνιστούν, σου έχουμε τεράστια ποικιλία από τραπεζομάντηλα και τραβέρσες, πετσέτες φαγητού, σουπλά, πετσέτες κουζίνας, λαβέτες, ακόμα και χαλιά και μαξιλάρια για την κουζίνα.

Δημιούργησε τις δικές σου φρέσκες, ξεχωριστές πινελιές, εδώ.

sales_leuka_eidh

Το μπάνιο.

Και ολοκληρώνουμε το styling του σπιτιού με τον πιο ιδιαίτερο χώρο. Το χώρο της απόλυτης χαλάρωσης, δηλαδή το μπάνιο.

Ακόμα και ένα νέο σετ από πετσέτες, δίνει νέα πνοή στο μπάνιο, αλλά και μια πολυτελή αίσθηση μετά από ένα χαλαρωτικό ντους.

Από πετσέτες, κουρτίνες, αξεσουάρ, πατάκια αλλά και αρωματικά μπάνιου, σου έχουμε υπέροχες προτάσεις από την αγαπημένη Nef-Nef.

Ανακάλυψε τις όλες, εδώ.

Extra Tip

Επειδή όπως είπαμε η εποχή των γάμων μπήκε πολύ δυναμικά, τώρα είναι τέλεια στιγμή για να φροντίσεις τα δώρα σε super τιμές!

Οι εκπτώσεις λοιπόν είναι η ευκαιρία για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο, άνετο και άκρως στυλάτο περιβάλλον.

Καλές αγορές και μην ξεχάσεις ότι η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σου για οτιδήποτε θελήσεις!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού