Μπαλκόνι: Το νέο #hotspot για τις καλοκαιρινές βραδιές

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 596

Το μπαλκόνι είναι η επέκταση του σπιτιού μας. 

Ας το διακοσμήσουμε λοιπόν κατάλληλα!

Επιτέλους το καλοκαιρινό αεράκι ήρθε για να ομορφύνει τις βραδιές μας.

Το μπαλκόνι πλέον μετατρέπεται στη μικρή μας όαση και ανυπομονούμε να απολαύσουμε ένα δροσιστικό ρόφημα ή ποτάκι, μετά από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Πάμε να το διακοσμήσουμε?

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις έπιπλα μπαλκονιού για να το ανανεώσεις. Χρειάζεται λίγη φαντασία στα διακοσμητικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσεις και voila!

Όποιο κι αν είναι το διακοσμητικό σου στυλ, στη maizona έχουμε φροντίσει να σου προσφέρουμε ποικιλία διακοσμητικών που σίγουρα θα λατρέψεις.

Καλοκαιρινή βραδιά χωρίς κεριά δεν γίνεται. Τα κεριά προσφέρουν τον ιδανικό, ρομαντικό φωτισμό και δεν πρέπει να λείπουν από το μπαλκόνι σου.

Για να παίξεις με τη διακόσμηση, μπορείς να επιλέξεις διάφορα φαναράκια σε διαφορετικό στυλ και από διαφορετικά υλικά, για να προσδώσεις μια πιο boho πινελιά.

Μπορείς να τα τοποθετήσεις στο δάπεδο, να τα κρεμάσεις ή ακόμα και να τα τοποθετήσεις επάνω στο τραπεζάκι.

Τα καλάθια.

Από τότε που μπήκαν στις διακοσμητικές επιλογές, έχουν παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων καθώς ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία μας από καλάθια σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα.

Θα τα χρησιμοποιήσεις είτε σκέτα, είτε σαν μέσω αποθήκευσης (βάλε πικέ κουβερτούλες που θα χρειαστείς τις πιο κρύες βραδιές), είτε σαν κασπώ για τα λουλούδια σου!

Όπως και να χει, πρόσθεσε διάφορα καλάθια σαν μια πιο χαλαρή, boho διακοσμητική επιλογή.

balcony_decoration

Σχεδόν από κανένα μπαλκόνι δεν λείπουν τα λουλούδια. Αυτά είναι που προσφέρουν μια αίσθηση πιο εξωτική και μετατρέπουν το μπαλκόνι στη δική σου προσωπική όαση.

Τοποθέτησε τις γλάστρες σου είτε σε καλάθια όπως αναφέραμε και παραπάνω, είτε σε όμορφα κασπώ.

Αν πάλι αγαπάς τα μπουκέτα ή τις τεχνητές συνθέσεις, μπορείς να επιλέξεις τα ιδιαίτερα βάζα δαπέδου και αμέσως το μπαλκόνι σου θα γίνει πιο minimal και μοντέρνο.

Αν η φροντίδα των λουλουδιών του φαίνεται βουνό, τότε μπορείς να επενδύσεις σε τεχνητές γλάστρες και φυτά.

Και δεν θα έχεις το άγχος του ποτίσματος και θα δώσεις την πράσινη πινελιά που δεν θες να λείπει από το μπαλκόνι σου! Απλά δες εδώ.

Το βασικό σε ένα μπαλκόνι είναι να μπορείς να περνάς άνετα το χρόνο σου εκεί. Εκτός από τη διακόσμηση, μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το μέρος που κάθεσαι και που θέλεις να χαλαρώνεις.

Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις πουφ και μαξιλάρες για το πάτωμα! Ειδικά αν ο χώρος σου είναι πιο περιορισμένος, θα σου λύσουν τα χέρια. Μπορείς να κάνεις ένα mix n match χρωμάτων και υφών για το απόλυτο trend! Δες την ποικιλία μας από μαξιλάρες και πουφ και φτιάξε τη δική σου μοναδική σύνθεση.

Αν στο μπαλκόνι σου έχεις ήδη προσθέσει τον καναπέ, την αιώρα, ή την κρεμαστή κούνια που πάντα ονειρευόσουν, πρόσθεσε μια πιο funky διακοσμητική πινελιά με μαξιλάρια σε έντονα print και χρώματα. 

Θα μας θυμηθείς γιατί πέρα από το στυλ, θα είναι η συντροφιά σου στο power nap που θα απολαύσεις μαζί με το καλοκαιρινό αεράκι.

Ξεκίνα να διακοσμείς το μπαλκόνι σου από σήμερα κιόλας και μην χάσεις ούτε στιγμή με τους φίλους και την οικογένεια σου.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού