Μυστικά για ένα ξεχωριστό μπάνιο.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 924

Ανακάλυψε τα μυστικά για να διαμορφώσεις ένα πραγματικά ξεχωριστό μπάνιο.

Το μπάνιο. Ένας χώρος πραγματικά ιδιαίτερος. Ένας χώρος που πρέπει να νιώθουμε άνετοι, να μπορούμε να χαλαρώσουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας μετά από τη δύσκολη καθημερινότητα. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα μυστικά για να διαμορφώσουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό μπάνιο. 

Η πετσέτα. 

Η πετσέτα είναι ένα αντικείμενο που αναμφίβολα χρησιμοποιούμε πολλές φορές καθημερινά. Γι’ αυτό, καλό είναι να επιλέξεις πετσέτες ανθεκτικές, με όμορφο design που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. 

Δες τί πρέπει να προσέξεις. 

Το Βαμβάκι. Καλό είναι να επιλέξεις πετσέτες μπάνιου κατασκευασμένες από βαμβάκι. Το βαμβάκι λόγω της υδρόφιλης φύσης του, είναι εξαιρετικά απορροφητικό. Οι βαμβακερές πετσέτες είναι αφράτες, απορροφούν μαλακά το νερό από την επιδερμίδα, σέβονται το PH και σου δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Αν θέλεις την απόλυτη φροντίδα, απορροφητικότητα και άκρως πολυτελή υφή τότε φρόντισε να επιλέξεις πετσέτες με μεσαίο ή μεγάλο βάρος, πάνω από 400 gsm (γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο). 

Φυσικά στη maizona έχουμε επιλέξει να σου προσφέρουμε εξαιρετικές πετσέτες τόσο σε ποιότητα, όσο και σε σχεδιασμό. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή εδώ.

Tip: Για να κάνεις το μπάνιο σου να ξεχωρίσει, τόλμησε το mix & match στις πετσέτες. Διάλεξε διαφορετικά χρώματα και prints για το απόλυτα μοναδικό σετ, σε πετσέτες προσώπου, χεριών και σώματος.

Αν πάλι αγαπάς τα μπουρνούζια και τη αίσθηση χαλάρωσης που δίνουν στο σώμα σου, τότε σου έχουμε ιδιαίτερες προτάσεις σε υπέροχους χρωματισμούς. Κλικ εδώ. 

Η διακόσμηση του μπάνιου. 

Σαπουνοθήκες, dispensers για το κρεμοσάπουνο, θήκες για τις οδοντόβουρτσες. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές. Από σετ προϊόντων σε πολύ ξεχωριστά κομμάτια για να δημιουργήσεις το δικό σου συνδυασμό. 

Φτιάξε λοιπόν ένα νέο σετ. Συνδύασε ακόμα και διαφορετικά χρώματα και υφές. Δες τις προτάσεις μας εδώ.

arwmatika-mpaniou

Αρωματικά χώρου 

Πρόσθεσε αρωματικά χώρου που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το μπάνιο σου. Άλλωστε τα αρώματα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. 

Δες κάποιες από τις αγαπημένες μας προτάσεις:

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ MEDITERRANEAN JASMINE

DIFFUSER ΓΥΑΛ. 300ML FIRESIDE DITA

Τα κλασικά, αλλά πολύ χρήσιμα πατάκια μπάνιου. 

Ένα απλό πατάκι, ανανεώνει απευθείας την αισθητική του μπάνιου σου. Τόσο απλά, γρήγορα και οικονομικά. Για μια νότα πολυτέλειας επέλεξε ένα από τα πιο #hot χρώματα της σεζόν. Το βαθύ μπορντώ ταπέτο μπάνιου της Nef Nef με αντιολισθητική πίσω πλευρά, είναι ένα από τα must της σεζόν. 

Βρες το εδώ.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο #fun πατάκι για να σου φτιάχνει τη διάθεση, όπως αυτό το "Be Cool της Nef Nef", εδώ.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή μας από πατάκια σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και σχέδια. Προφυλάξου από μικροατυχήματα μετά το ντουζ και χάρισε ζεστασιά και στυλ στο μπάνιο σου.

Η Κουρτίνα Μπάνιου 

Συνήθως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, όμως η κουρτίνα του μπάνιου, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη διακοσμητική εντύπωση του χώρου. 

Επέλεξε τη δική σου, εδώ.

Μην ξεχνάς τις #midseason sales!

Επωφελήσου από τις προσφορές και δημιούργησε το πιο ξεχωριστό μπάνιο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού