Νέα εμπειρία στα λευκά είδη με νέα υπέροχη συνεργασία!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 409

Ας μιλήσουμε για την…Cokitex!

Εδώ και καιρό, μας ζητάτε να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με λευκά είδη για την κρεβατοκάμαρα.

Ορμώμενοι από αυτό και πάντα με γνώμονα να προσφέρουμε καλαίσθητα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, ξεκινήσαμε μία νέα συνεργασία με την εταιρεία MK Cokitex.

Από το 2001 ασχολούνται με τα λευκά είδη για το σπίτι αλλά και για τους χώρους φιλοξενίας.

Κάθε σεζόν δημιουργούν νέες συλλογές λευκών ειδών για το υπνοδωμάτιο, αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια για το μπάνιο, απαλές κουβέρτες, μοναδικά τραπεζομάντηλα και ποτηρόπανα για την κουζίνα, αλλά και ριχτάρια για το σαλόνι.

Η νέα συλλογή που πρόσφατα παραλάβαμε και έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ανάρπαστη, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο!

Με πολλή αγάπη, πλέον στρώνουμε τα κρεβάτια σας με άκρως ξεχωριστά προϊόντα.

Έτσι, στη Maizona, θα βρεις πλέον όλα τα απαραίτητα για να εξοπλίσεις πλήρως κάθε υπνοδωμάτιο, μετατρέποντας το στην πιο όμορφη γωνία του σπιτιού.

cokitex_krevatokamara

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ

Μπορείς να επιλέξεις, ανάμεσα σε σετ από 100% βαμβακερά σεντόνια ή σούπερ χουχουλιάρικα φανελένια σεντόνια σε όλα τα μεγέθη, με λάστιχο και flat!

Οι προτάσεις είναι πραγματικά απεριόριστες με υπέροχες παστέλ και γήινες αποχρώσεις της εποχής, γεωμετρικά patters, μοντέρνα ή ρομαντικά μοτίβα που προσδίδουν την ανάλογη αισθητική σε κάθε κρεβατοκάμαρα.

Όλα τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες είναι μαλακά και  πολύ ανθεκτικά στα πλυσίματα, κατάλληλα για να εξοπλίσουν ακόμα και ξενοδοχειακές μονάδες.

Tip: Δες και τα νέα μας σεντόνια για το παιδικό δωμάτιο. Είναι απλά φανταστικά!

ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ

Ακριβώς όπως και στα σεντόνια, θα βρεις ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε παπλωματοθήκες με διαφορετικές υφάνσεις, χρώματα και σχέδια, για να προστατεύεις το πάπλωμα σου με στυλ!

ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

Ο ιδανικός ύπνος, κρίνεται από το κατάλληλο σκέπασμα. Θέλεις να είναι μαλακό, ζεστό για τη χειμερινή περίοδο αλλά και εύκολο στο πλύσιμο.

Στη Maizona, θα βρεις απαλές και υποαλλεργικές κουβέρτες μοναδικής ποιότητας σε ποικιλία

χρωμάτων και σχεδίων, αλλά και παπλώματα εξαιρετικής ποιότητας είτε με γέμιση από πούπουλο είτε με γέμιση από 100% αυστραλιανό μαλλί!

Αν δραστηριοποιήσε στον κλάδο της φιλοξενίας ή αν απλά θέλεις να διατηρείς τα μαξιλάρια και το στρώμα σε άψογη κατάσταση, τότε πέρα από τις παραπάνω προτάσεις σε λευκά είδη για την κρεβατοκάμαρα, δες τα προστατευτικά μας για το στρώμα και τις μαξιλαροθήκες!

cokitex_mpanio

Λίγο πριν κλείσουμε, θέλουμε να σου προτείνουμε και τις υπόλοιπες, ολοκαίνουριες συλλογές της Cokitex για το μπάνιο, την κουζίνα και το σαλόνι.

Για τον πιο ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης και φροντίδας, ανακάλυψε βαμβακερές πετσέτες και μπουρνούζια, από μοναδική ποιότητα, σε εξαιρετικά σχέδια και χρώματα!

Για την κουζίνα σου, θα βρεις πολλές προτάσεις για τραπεζομάντηλα και ποτηρόπανα, με έντονα μοτίβα, εξαιρετική ποιότητα και τιμή, ενώ για το σαλόνι σου, θα βρεις πληθώρα σχεδίων και διαστάσεων σε ολοκαίνουρια ριχτάρια.

Στη Maizona, από τη αρχή της πορείας μας, στόχος είναι να παρέχουμε ξεχωριστά προϊόντα για τον πιο ξεχωριστό σου χώρο. Έτσι και στην MK Cokitex, φροντίζουν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ δημιουργούν με αγάπη κι από αγάπη.

Αν λοιπόν θέλεις να αναβαθμίσεις την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο ή το σαλόνι σου ποιοτικά και αισθητικά, δεν έχεις παρά να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να ανακαλύψεις τις νέες συλλογές με την υπογραφή τη Cokitex.

Μην ξεχνάς οτιδήποτε θέλεις να μας ρωτήσεις είτε τηλεφωνικά, είτε σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα, η ομάδα μας θα χαρεί πραγματικά να σε εξυπηρετήσει!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού