Νέες Συνεργασίες που απογειώνουν την κουζίνα σου!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 468

Για εμάς στη Maizona, ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους αγαπημένους μας μήνες αφού έχουμε νέες παραλαβές, ξεκινάμε νέες συνεργασίες και προετοιμαζόμαστε για τη φθινοπωρινή και χειμερινή κολεξιόν.

Φέτος, αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας για την κουζίνα με νέες άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις από αξιόλογους συνεργάτες.

Black + Decker

Ένα brand που έχουμε συνδέσει με την ποιότητα. Ένα brand που αβίαστα συνδυάζει την πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα με την εξαιρετική αισθητική.

Στη Maizona, πλέον θα βρεις όλα τον απαραίτητο εξοπλισμό #blackanddecker για την κουζίνα σου.

Τοστιέρες, Μπλέντερ, Βραστήρες, Καφετιέρες, Στίφτες και ότι πραγματικά χρειάζεσαι για να εξοπλίσεις πλήρως έναν από του πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού σου.

Ανακάλυψε τη νέα μας συλλογή, εδώ.

Risoli

Έρχεται με Ιταλικό αέρα, να δώσει την τέλεια πινελιά στη διαδικασία μαγειρέματος.

Τα σκεύη μαγειρικής από την εταιρεία Risoli, έχουν κατασκευαστεί από τις καλύτερες πρώτες ύλες ενώ συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την Ιταλική φινέτσα.

Με περισσή βάση στη λεπτομέρεια, σου έχουμε επιλέξει τα μαγειρικά σκεύη Dr. Green από χυτό αλουμίνιο, καθώς είναι τα μοναδικά που διαθέτουν βιοδιασπώμενη αντικολλητική ουσία η οποία βασίζεται στο νερό. Έχουν τετραπλάσια αντοχή και αντικολλητικότητα από τα κοινά σκεύη και είναι ιδανικά για εσένα που αναζητάς μαγείρεμα πραγματικά ασφαλές και υγιεινό.

Ιδιαίτερα αξιόλογα είναι και τα προϊόντα της σειράς BlackPlus της Risoli, αφού περιλαμβάνουν τελευταίας γενιάς επίστρωση El Diamant η οποία εγγυάται άνευ προηγουμένου αντοχή σε γρατζουνιές.

Δες τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σου, εδώ.

Masterpro

Αν αναζητάς value-for-money μαγειρικά σκεύη, τότε μόλις βρήκες την καλύτερη επιλογή. Κι εμείς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σου παρουσιάζουμε την εταιρεία Masterpro, γιατί πραγματικά θα γίνεις “Master” στο μαγείρεμα!

Φρόντισε να προσθέσεις στην κουζίνα σου τα αντικολλητικό τηγάνια και wok “Smart” και δεν θα το μετανιώσεις.

Bergner

Συνεχίζουμε με τα μαγειρικά #musthave και δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το σετ 4 τεμαχίων Orion από την εταιρεία Bergner.

Τηγάνι, Wok, Κατσαρόλα μικρή 2.25L και μεγάλη 4L, κατασκευασμένα από σφυρήλατο αλουμίνιο και με πανεύκολο καθάρισμα, δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.

kitchen_new_arrivals

Pebbly

Αν είσαι πραγματικός λάτρης της κουζίνας και δη των γλυκών δημιουργιών, τότε σίγουρα θα λατρέψεις τα νέα gadgets από την εταιρεία Pebbly. Πρόκειται για ψηφιακές ζυγαριές που διακρίνονται για την αισθητική και τη λειτουργικότητα τους.

Επίλεξε τη δική σου, εδώ.

Η κουζίνα πέρα από τα κατάλληλα εργαλεία, θέλει έμπνευση, όρεξη και μεράκι και οι νέες μας προτάσεις σερβιρίσματος, σίγουρα θα αναδείξουν τις γευστικές σου δημιουργίες.

Kaleidos - Μία έκρηξη χρωμάτων στο τραπέζι σου!

Η σειρά "Alta Cucina" της Kaleidos, μκατέφθασε το καλοκαίρι και γίνεται ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ. Με άκρως ξεχωριστές αποχρώσεις και με σερβίτσια κατασκευασμένα από πορσελάνη και ζωγραφισμένα στο χέρι, ήρθαν για να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας, από ένα πλούσιο πρωινό, μέχρι την ευχάριστη στιγμή του δείπνου.

Διατίθενται σε τέσσερις αποχρώσεις: Peperoncino, Ginger, Moka και Mare για να δημιουργήσεις το απόλυτο mix n’ match.

Ανακάλυψε λοιπόν, τις νέες μας παραλαβές, απόλαυσε κάθε στιγμή μαγειρικής και Bon Appétit.

*Σε επόμενο άρθρο, σου ετοιμάζουμε νέες γευστικές προτάσεις, γι’ αυτό μείνε συντονισμένη.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού