Προτάσεις για τα πιο ξεχωριστά γαμήλια δώρα

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1550

She said yes! Η εποχή των γάμων ξεκινά επισήμως!

Είτε ψάχνεις για ένα καλαίσθητο συμβολικό δώρο, είτε για κάτι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, στη maizona διαθέτουμε τα πιο ξεχωριστά αλλά και διαχρονικά γαμήλια δώρα.

Άλλωστε πιστεύουμε ότι τα δώρα γάμου δεν αφορούν μια τυπική πράξη αλλά την πιο μοναδική προσωπική στιγμή αγαπημένων μας ανθρώπων. Δεν πρόκειται για απλά αντικείμενα αλλά για δείγματα αγάπης και εκτίμησης, εκφράζοντας τις ευχές μας για ένα όμορφο νέο ξεκίνημα.

Δυστυχώς όμως η διαδικασία εύρεσης δώρου είναι αρκετά απαιτητική και συχνά χρονοβόρα. Γι’αυτό λοιπόν, δεν έχεις παρά να διαβάσεις το άρθρο μας και να βρεις έξυπνες ιδέες για κάθε γούστο και για κάθε budget, από την άνεση του σπιτιού σου.

Άκρως Χρηστικά Δώρα

[Σετ από πετσέτες]

Οι πετσέτες δεν είναι ποτέ αρκετές, ακόμα κι αν το ζευγάρι έχει ήδη δημιουργήσει και εξοπλίσει το σπίτι του! Ένα τέτοιο δώρο είναι πρακτικό, οικονομικό και κυρίως εύχρηστο. Ανακάλυψε τεράστια ποικιλία από πετσέτες της Nef Nef, ιδανικές για τις στιγμές χαλάρωσης των νεόνυμφων. 

[Σετ τσαγιού-καφέ]

Απαράμιλλη ποιότητα και μοναδική αισθητική σε ένα δώρο που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί αρκετά, είτε για ένα καφέ με φίλους είτε για ένα επίσημο απογευματινό τσάι στα...πεθερικά. Όπως και να χει, σου έχουμε πολλές προτάσεις για την τέλεια επιλογή.

[Καράφες και Κανάτες]

Πέρα από την ευκολία σερβιρίσματος σε μεγάλα τραπέζια και μαζώξεις, οι καράφες προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας σε κάθε οικογενειακή στιγμή. Σερβίρουν μοναδικά κρασί, ποτά, νερό ακόμα και φρέσκους χυμούς. Δες τις προτάσεις μας για ακόμα ένα λειτουργικό δώρο.

protaseis_xrhstikwn_dwrwn_gamou

[Σερβίτσια]

Από το σερβίρισμα δεν μπορούν να λείπουν τα πιάτα. Αυτά είναι που αναδεικνύουν τις μαγειρικές μας αλχημείες και κάνουν τα γεύματα μας ακόμα πιο ιδιαίτερα. Στη maizona, συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους οίκους Laura Ashley, IONIA, Espiel, Dutch Rose, H.F.A και Chrisneholm για να παρέχουμε κομψές και ποιοτικές λύσεις για κάθε είδους αισθητική.

[Μαχαιροπήρουνα]

Ένα δώρο που συχνά αμελούμε. Είναι όμως ένα δώρο με διαχρονική αξία και πολύ εύχρηστο. Άλλωστε μιλάμε για τα πιο απαραίτητα αντικείμενα της κουζίνας, τα οποία συχνά αμελούνται από τα νέα ζευγάρια. Κάνε λοιπόν ένα δώρο που θα τους... λύσει τα χέρια.

[Είδη Σερβιρίσματος]

Η νέα νοικοκυρά απλά θα τα λατρέψει, καθώς θα κάνουν το σερβίρισμα των δημιουργιών της ακόμα πιο μοναδικό. Σου έχουμε τεράστια ποικιλία από μεγέθη, στυλ και μοτίβα από τους πιο γνωστούς οίκους.

     

Κομψά Δώρα που θα Κάνουν τη Διαφορά

[Διακοσμητικά για το σπίτι]

Από που να ξεκινήσουμε? Ξέρεις το πάθος μας για διακόσμηση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα διακοσμητικά πάντα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο χαρούμενη χαρίζοντας στυλ. Οι επιλογές είναι απεριόριστες από δίσκους διακόσμησης, ρολόγια επιτραπέζια ή τοίχου, βάζα & κασπό, κηροπήγια, πίνακες, γλυπτά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αν θέλεις να κάνεις την τέλεια επιλογή με άνεση, μπορείς απλά να δεις όλα τα είδη διακόσμησης, εδώ. 

Αν πάλι δεν έχεις άνεση χρόνου αλλά θέλεις ένα όμορφο και ξεχωριστό γαμήλιο δώρο, δες τις ακόλουθες προτάσεις.

#Κορνίζες

Ακόμα κι αν σου ακούγεται τετριμμένο η βαρετό, οι κορνίζες είναι αυτές που διατηρούν τις ξεχωριστές μας στιγμές και μας φέρνουν με μια ματιά τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Όποια κι αν είναι η προσωπικότητα και η αισθητική του ζευγαριού, επέλεξε μέσα από την τεράστια ποικιλία μας.

prothesis_dwrwn_gamou

#Διακοσμητικοί Δίσκοι

Δεν είναι τυχαίο ότι από ένα διακοσμητικό trend, έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του σαλονιού ή της τραπεζαρίας. Οι δίσκοι χαρίζουν την αίσθηση οργάνωσης στο χώρο, προσφέροντας παράλληλα τη χρηστική τους λειτουργία για σερβίρισμα.

#Πιατέλες και Κουπ

Ακολουθώντας τη διακοσμητική φιλοσοφία του δίσκου, οι πιατέλες είτε άδειες είτε γεμάτες με κεριά, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική σύνθεση. Αν λοιπόν γνωρίζεις το στυλ του ζευγαριού, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στην ευρεία προϊοντική μας γκάμα.

#Πίνακες - Επιτοίχια & Καθρέπτες

Πάντα υπάρχει ένας τοίχος που χρειάζεται μια ξεχωριστή πινελιά. Επιλέξαμε λοιπόν, μεγάλη ποικιλία από πίνακες ακή επιτοίχια διακοσμητικά σε πολύχρωμα έθνικ μοτίβα, σε πολυτελές ή πιο μίνιμαλ στυλ. Βρες το πιο κατάλληλο για το νέο ζευγάρι, εδώ.

Αν πάλι έχεις ήδη βρει το ιδανικό σημείο για ένα καθρέπτη, ήρθε δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να τον δωρίσεις στο ζευγάρι. Δες εδώ τη συλλογή μας.

#Έπιπλα

Αν η σχέση σου με το ζευγάρι είναι πολύ κοντινή τότε σίγουρα σου έχουν αναφέρει τις αλλαγές που επιθυμούν να κάνουν στο χώρο τους ή τις ελλείψεις που μπορεί να έχουν. Στη maizona, έχουμε επιλέξει με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, μικροέπιπλα και φωτιστικά με απαράμιλλο design. Δες τα εδώ.

Ελπίζουμε οι προτάσεις μας για γαμήλια δώρα να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν την αναζήτηση σου πιο εύκολη και γρήγορη. Μέλημα μας είναι να σε βοηθήσουμε να βρεις το τέλειο δώρο που θα μείνει αξέχαστο.

Οποιοδήποτε προϊόν κι αν επιλέξεις, με μεγάλη μας χαρά θα αναλάβουμε να γράψουμε τις ευχές σου, να το συσκευάσουμε αναλόγως, και να το παραδώσουμε είτε απευθείας στους παραλήπτες του δώρου, είτε σ’ εσένα για να το παραδώσεις προσωπικά.

Η ομάδα μας με εμπειρία και χαμόγελο, είναι έτοιμη να σε βοηθήσει ακόμα και κατά την επιλογή του δώρου σου, είτε online είτε σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα (Χαλάνδρι και Γαλάτσι).

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού