Summer sales - Τα πάντα για το σερβίρισμα

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 537

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο αγαπάμε τις εκπτώσεις. 

Εμείς τις θεωρούμε απλά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσουμε κομμάτια με μεγάλη αξία σε αρκετά

προσιτή τιμή.

Έτσι λοιπόν η Maizona, σαν μια καλή οικοδέσποινα σου προσφέρει ιδιαίτερα και ξεχωριστά κομμάτια για να απογειώσεις το σερβίρισμα, σε τιμές που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Και επειδή δεν μας αρέσει να μακρηγορούμε πάμε να ανακαλύψουμε τις προτάσεις σερβιρίσματος που δεν πρέπει να χάσεις.

Διαχρονική ποιότητα και αισθητική

Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις πέντε σερβίτσια με έκπτωση 50%. Είναι σερβίτσια από το οίκο Christineholm που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα πορσελάνης καθώς και για το μοναδικό το φινίρισμα.

Δες εδώ όλες τις επιλογές.

Ανανέωσε την συλλογή του σερβίτσιου σου με μοναδικό στυλ

Φυσικά στη Maizona έχουμε φροντίσει και σου προσφέρουμε πληθώρα επιλογών από σερβίτσια που αναδεικνύουν την προσωπική σου αισθητική.

Με τις εταιρείες Espiel, Dutch & Rose, Kaleidos, Laura Ashley και Ιονία να πρωταγωνιστούν, σου έχουμε υπέροχες λύσεις για να κάνεις μοναδικό το σερβίρισμα κάθε σου γεύματος. Οι εκπτώσεις σε αυτή την κατηγορία ξεκινούν από 10 και φτάνουν έως και 30%.

Μαχαιροπήρουνα ένα πραγματικά απαραίτητο αξεσουάρ

Συνήθως δε δίνουμε ιδιαίτερη βάση στα μαχαιροπήρουνα, αλλά σκέψου ότι δεν γίνεται να φάμε χωρίς αυτά και ότι σε κάθε τραπέζι προσδίδουν την τελική πινελιά στον τρόπο σερβιρίσματος.

Πηρούνια, μαχαίρια και κουτάλια λοιπόν είναι απαραίτητα αντικείμενα για την κουζίνα ενώ πρέπει να είναι πρακτικά ποιοτικά και καλαίσθητα. Γι’ αυτό, στη Maizona μπορείς να επιλέξεις υπέροχες προτάσεις σε διαφορετικούς χρωματισμούς και στυλ για να ανανεώσεις την συλλογή από τα μαχαιροπήρουνα σου.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσεις σετ ακόμα και των 65 τεμαχίων με έκπτωση από 20%.

Κλικ εδώ και επίλεξε τα νέα σου μαχαιροπήρουνα.

summer_serving_sales

Cheers με νέα ποτήρια

Τα ποτήρια δεν είναι ποτέ αρκετά, άλλωστε σίγουρα έχεις ελλείψεις στη συλλογή σου από ποτήρια που έσπασαν είτε στο τσακίρ κέφι ή απλά κατά το πλύσιμο...

Εδώ θα βρεις ποτήρια με κομψό σχεδιασμό και περίτεχνο design, όπως η σειρά της Mastershop, ποτήρια με minimal στυλ όπως η σειρά nude της espiel, ακόμα και κρυστάλινα ποτήρια βοημίας με χρυσές λεπτομέρειες για τα επίσημα τραπέζια σου!

Δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τι προτάσεις και να επιλέξεις τα αγαπημένα σου ποτήρια σε μοναδικές προσφορές!

Κλείνουμε ευχάριστα το άρθρο μας με μια πρόποση για καλές διακοπές όμορφες και ευχάριστες στιγμές και επίσης καλές και σωστές αγορές στις ευκαιρίες των εκπτώσεων!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού