Xmas Decoration Preparation!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 428

Επιτέλους! 

Αρχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση για την αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων!

Έχουμε αρχίσει να υποδεχόμαστε ολοκαίνουριες συλλογές για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του κάθε αγαπημένου σου χώρου και ανυπομονούμε να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Στο σημερινό μας άρθρο θα ανακαλύψουμε διακοσμητικές προτάσεις και extra χριστουγεννιάτικα λευκά είδη, για να απογειώσεις το xmas spirit στο σπίτι αλλά και στο γραφείο!

Ξεκινώντας από τα λευκά είδη... η φετινή συλλογή Gofis Home ξεπερνά κάθε προσδοκία. Κάθε λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, τα χρώματα είναι τόσο κλασικά αλλά συνάμα ιδιαίτερα και τα μοτίβα πραγματικά φωνάζουν Χριστούγεννα.

Από τα αγαπημένα για φέτος είναι το μίνιμαλ και υπέρ-κομψό μονόχρωμο υφαντό τραπεζομάντηλο, με μεταλλική κλωστή στην ύφανση και περιμετρικό κόκκινο ρέλι που προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και θα απογειώσεις όλα τα xmas τραπέζια σου.

Επίσης, αναμένουμε πολύ πολύ σύντομα και με μεγάλο ενθουσιασμό το πιο κλασικό καρό τραπεζομάντηλο και τις αντίστοιχες μαξιλαροθήκες. Πραγματικά θα αλλάξουν όλο το στυλ του χώρου σου με μια ρουστίκ και άκρως γιορτινή πινελιά.

xristougenniatika_leuka_eidh

Διακοσμητικά για κάθε στυλ!

Αγγελάκια, δεντράκια, αστεράκια, ρόδια, κολοκύθες και φυσικά πολλές φιγούρες με τον αγαπημένο μας Άη Βασίλη, έχουν ήδη γεμίσει τα καταστήματα μας και το eshop!

Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες, γι’ αυτό κι εμείς θα σου δείξουμε κάποια αγαπημένα μας κομμάτια για έμπνευση.

Η AI-Deco ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις νέες μας παραλαβές. Έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα μικρά, κομψά στολισμένα δεντράκια για κάθε γωνιά του σπιτιού, ενώ είμαστε #inlove με τις ξύλινες πινακίδες με φωτισμό led.

Δίνουν μια vintage, ιδιαίτερη πινελιά και σίγουρα τραβούν τα βλέματα των καλεσμένων.

Ένα διακοσμητικό που πέρα από γιορτινή διάθεση, σου χαρίζει γαλήνη είναι τα αγγελάκια.

Τόσο ιδιαίτερα με όμορφα χρώματα και χρυσές ή ασημί πινελιές, αμέσως σε βάζουν στο γιορτινό κλίμα.

Η Espiel κάθε χρόνο, δημιουργεί τα πιο ξεχωριστά αγγελάκια. Με τα περίεργα σχήματα και χρώματα τους, σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Δες εδώ, τα αγγελάκια που επιλέξαμε για φέτος!

xristougennwatika_diakosmitika

Αρωματικά κεριά.

Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι ξεκινά αμέσως μόλις ανάψεις κάποιο από τα αρωματικά xmas κεριά της Mastershop.

Η αίσθηση δεν περιγράφεται με λόγια. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι ένα ζεστό ρόφημα, να ανάψεις το κερί και να χαλαρώσεις στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Tip: Το xmas nutcracker κερί απλά... τα σπάει! 

 

Αν πάλι τα αμιγώς χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δεν είναι του στυλ σου, αλλά επιθυμείς να ανανεώσεις το χώρο σου, μπορείς απλά να δεις τις νέες μας παραλαβές από διακοσμητικά Espiel, A-I Deco, Mastershop και Etoile και να κάνεις έναν πολυτελή και με γιορτινό ύφος στολισμό.

Καθημερινά, η κατηγορία Χριστουγεννιάτικα στο site μας, εμπλουτίζεται με νέες παραλαβές. Οπότε μην χάνεις χρόνο. Κάνε κλικ εδώ, και ξεκίνα τις αγορές σου για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σου.

Και μην ξεχνάς! Σου έχουμε μια νέα προσθήκη. Αν θέλεις να κάνεις δωράκι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς απλά να επιλέξεις (τικ) το πεδίο “Επιθυμώ Συσκευασία Δώρου”, να γράψεις το κείμενο για την ευχετήρια κάρτα κι εμείς με πολλή αγάπη θα τα ετοιμάσουμε για αποστολή!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού