Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για κάθε χώρο του σπιτιού.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1047

Αν κι εσύ ξεκίνησες να μετράς αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, τότε αυτό το άρθρο, θέλεις να το διαβάσεις! 

Χριστούγεννα…μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων! Τα Χριστούγεννα για εμάς ταυτίζονται με τη ζεστασιά, μ’ένα σπίτι γεμάτο ζωντάνια, με έντονα αρώματα, χρώματα και μοναδικές αναμνήσεις.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. 

Σίγουρα κάθε χρόνο εμπλουτίζεις την #xmas συλλογή σου με νέα διακοσμητικά, γι'αυτό και φέτος, συγκεντρώσαμε όλες τις προτάσεις για να δημιουργήσεις την τέλεια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας προτάσεις διακόσμησης ανά δωμάτιο: 

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στην Eίσοδο

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να εισάγεις την εποχική διακόσμηση στην είσοδο του σπιτιού. Μας αρέσει να ενσωματώνουμε το πράσινο, το κόκκινο και το χρυσό χρώμα μέσα από στεφάνια, μίνι δέντρα και να προσθέτουμε εορταστικές πινελιές όπως μινιατούρες από Άη Βασίλη, Ταράνδους, καμπάνες ή ακόμα και στολίδια.

Ανακάλυψε τα πιο ξεχωριστά διακοσμητικά εδώ.

Διακόσμηση στο σαλόνι

Εδώ κυρίως εστιάζουμε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι επιλογές του στολισμού είναι τόσο διαφορετικές από κλασικές μπάλες σε κόκκινο και χρυσό χρώμα, σε μίνι διακοσμητικά στολίδια για ένα πιο ιδιαίτερο και ανάλαφρο στυλ, σε μονοχρωμίες, γιρλάντες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Με την πάροδο των χρόνων είδαμε ανάποδα δέντρα, χιονισμένα δέντρα, χρωματιστά δέντρα και πολλές ιδιαίτερες προτάσεις! 

Tip: Αν αγαπάς το πιο παραδοσιακό στυλ, επέλεξε να τοποθετήσεις φάτνη κάτω από το δέντρο. Σου υπενθυμίζει την ύπαρξη της αγαπημένης μας γιορτής. Δες εδώ.

Κι αφού ολοκληρώσεις το δέντρο σου, πρέπει να στολίσεις κατάλληλα και τον υπόλοιπο χώρο. Άλλωστε μόνο έτσι θα νιώσεις πραγματικά το xmas mood!Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσεις την αίσθηση μιας ζεστής, εορταστικής ατμόσφαιρας. Διακοσμητικά για το coffee table, για τη βιβλιοθήκη, για τη ραφιέρα και οποιοδήποτε έπιπλο θέλεις να ξεχωρίζει, γι' αυτό σου αποκαλύπτουμε μερικά από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά:

Λατρεύουμε τις κολοκύθες-γούρια με έντονα χρώματα και βελούδινη υφή! Στυλ και καλοτυχία συνδυάζονται μοναδικά. Δες τις εδώ.

Μπορείς ακόμα να προσθέσεις μαξιλάρια, ριχτάρια και ράνερ! Αμέσως θα μεταμορφώσουν το χώρο σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του δέντρου, επιλέγοντας λευκά είδη με xmas μοτίβο, θα προσδώσεις το ανάλογο εορταστικό mood με κομψότητα και στυλ.

Δες όλες τις προτάσεις μας, εδώ.

Τα Χριστούγεννα στην κουζίνα και την τραπεζαρία

Οι χώροι της κουζίνας και της τραπεζαρίας μπορούν εύκολα να ξεχαστούν όταν πρόκειται για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Είναι όμως εξαιρετικοί χώροι για να γίνουμε δημιουργικοί. Στη Maizona, μας αρέσει να ενσωματώνουμε εορταστικά στοιχεία με απροσδόκητους τρόπους' να γεμίζουμε βάζα με γιορτινά λουλούδια και να διαμορφώνουμε μπολ με εποχιακά διακοσμητικά και φυσικά με γλυκίσματα.

Ακόμα μια πρόταση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και σίγουρα θα τη λατρέψουν τα παιδιά, είναι κούπες και σερβίτσια που πραγματικά θυμίζουν Χριστούγεννα!

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις τα τραπέζια σου μια αξέχαστη εμπειρία, δες τις προτάσεις σερβιρίσματος, εδώ.

Tip: Μην ξεχάσεις να ανανεώσεις τα εορταστικά σου τραπεζομάντηλα, γιατί σου έχουμε τέλειες επιλογές!

Εορταστική διακόσμηση σε χώρους... bonus!

Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να προσθέτεις λίγη από την Χριστουγεννιάτικη χαρά και σε άλλους χώρους του σπιτιού! Εμείς πάντα διακοσμούμε την κρεβατοκάμαρα με μικρά διακοσμητικά και μαξιλάρια, ενώ στο μπάνιο, βάζουμε spicy αρώματα με πρωταγωνιστή την κανέλα!

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις τις xmas προετοιμασίες. 

Άλλωστε όσο πιο νωρίς στολίσεις, τόσο πιο πολύ καιρό απολαμβάνεις το χριστουγεννιάτικο decor! Επέλεξε ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία από διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, για κάθε budget και για κάθε στυλ!

Ho Ho Holiday Shopping!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού