• -10%
Product image

ΠΕΤΣΕΤΑ ΧΕΡΙΩΝ AEGEAN-705, 901-L.GREY, Π:30 ΕΚ. - Μ:50 ΕΚ.

ΚΩΔ: FF-009685-901-L.GREY | Brand: NEF-NEF

Additional information

Αν επιθυμείτε ευχετήρια κάρτα παρακαλώ εισάγετε το κείμενο στο παραπάνω πεδίο
4,30 €
3,87 € Έκπτωση 10%
Κανένας φόρος

Απολαύστε την πολυτέλεια της πετσέτας χεριών Αegean (30x50εκ)!

Το επιλεγμένο χτενισμένο Ελληνικό  βαμβάκι (πενιέ), της προσφέρει υψηλή απορροφητικότητα και το βάρος της είναι 705 gr. / τετραγωνικό. 

Τα ιδιαίτερα της χρώματα θα δώσουν ατμοσφαιρική διάσταση στο μπάνιο σας.

Συνδυάζεται με τα χαλάκια μπάνιου της ίδιας σειράς και κουρτίνες ανάλογα με τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στη διακόσμηση του μπάνιου σας.

Ποσότητα
Άμεση παραλαβή/παράδοση σε 1-3 ημέρες

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 2717601

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
* ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
* ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Απολαύστε την πολυτέλεια της πετσέτας χεριών Αegean (30x50εκ)!

Το επιλεγμένο χτενισμένο Ελληνικό  βαμβάκι (πενιέ), της προσφέρει υψηλή απορροφητικότητα και το βάρος της είναι 705 gr. / τετραγωνικό. 

Τα ιδιαίτερα της χρώματα θα δώσουν ατμοσφαιρική διάσταση στο μπάνιο σας.

Συνδυάζεται με τα χαλάκια μπάνιου της ίδιας σειράς και κουρτίνες ανάλογα με τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στη διακόσμηση του μπάνιου σας.

Τι σημαίνει βάρος στην πετσέτα;

Το βάρος στη πετσέτα χαρακτηρίζει την ποιότητα της.

Βάρος έως 500 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, αφορά σε μια ελαφριά πετσέτα θα στεγνώσει γρήγορα.

Βάρος μεταξύ 500-600 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, αφορά σε μια πολυτελή πετσέτα που θα αγκαλιάσει περισσότερο το σώμα μας.

Βάρος πάνω από 600+ γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, αφορά σε μια υπερπολυτελή πετσέτα με πολύ μεγάλη απαλότητα που θα σας δώσει την αίσθηση απόλυτης ευεξίας.

Ποια είναι πιο απορροφητική;

Το βάρος αν και χαρακτηρίζει την ποιότητα μιας πετσέτας, δεν είναι το μοναδικό κριτήριο.

Όταν το βαμβάκι είναι επιλεγμένο και ποιοτικό, έχει υποστεί καθαρισμό από οργανικές ουσίες σκόνη κ.α και έχει υφανθεί με προσοχή και μεράκι σε σύγχρονα αργαλειά η πετσέτα, ανεξάρτητα από το βάρος, είναι απορροφητική.

Η NEF NEF με 60 χρόνια παραγωγικής ιστορίας στην κλωστοϋφαντουργία δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της, με συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους, δημιουργώντας ποιοτικά προϊόντα που αξίζουν τα χρήματα που δίνουμε.

Με τη σωστή φροντίδα στο πλύσιμο και τη σωστή αποθήκευση θα χαίρεστε τις πετσέτες σας για πολλά χρόνια.

Φροντίδα

• Πλύσιμο πάντα πριν την πρώτη χρήση στους 40 βαθμούς σε μέτριες στροφές- έως 800 στροφές.

• Τα όμοια χρώματα θα πρέπει να πλένονται μαζί: δηλαδή τα ανοικτά μαζί, τα μεσαία μαζί, τα σκούρα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι δεν βάζουμε μαζί μια ανοιχτόχρωμη πετσέτα μαζί με μια σκουρόχρωμη στο πλυντήριο.

• Οι πετσέτες δεν πρέπει να πλένονται μόνες τους στο πλυντήριο ή στο χέρι. Θα πρέπει να είναι μαζί με άλλα ρούχα αντίστοιχου χρώματος.

• Όπως όλα τα υφάσματα έτσι και οι πετσέτες θα πρέπει να πλένονται πλένονται σε θερμοκρασία 30-40 βαθμών – όχι σε κρύο νερό είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο.

• Τα μαλακτικά μειώνουν την απορροφητικότητα της πετσέτας οπότε καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε.

• Θα πρέπει να αποφεύγετε τα λευκαντικά σε χρωματιστές πετσέτες.

• Οι πετσέτες δεν πρέπει να μένουν  στο πλυντήριο αρκετή ώρα μετά την πλύση. Αν το κάνετε είναι πιθανό να κάνουν στίγματα και να ξεβάψουν μερικώς από την επαφή τους με άλλα ρούχα.

• Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσουν είναι στο στεγνωτήριο, διαφορετικά να τις απλώσετε να αερίζονται επαρκώς και να μην τις αφήσετε πολύ ώρα στον ήλιο.

• Η επαφή τους με κάθε είδους καλλυντικά και κρέμες θα πρέπει να αποφεύγεται, διότι είναι πολύ πιθανόν να μείνουν στίγματα.

• Οι πετσέτες δεν πρέπει να σιδερώνονται. Αν παρόλα αυτά το κάνετε φροντίστε να είναι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να μην επηρεαστεί πολύ η απορροφητικότητα.

Αποθήκευση

Για να παραμένουν αφράτες και απορροφητικές είναι σημαντικό να τις αποθηκεύετε σε αεριζόμενη ντουλάπα που δεν έχει υγρασία και να έχουν στεγνώσει καλά πριν την αποθήκευση.

FF-009685-901-L.GREY

Χαρακτηριστικά

COLLECTION
FW-21
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ( 16 ακόμα προιόντα στην ίδια κατηγορία )
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
NEF-NEF

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ AEGEAN-705, ICEBERG, Π:80 ΕΚ. - Μ:160 ΕΚ.

Κανονική τιμή 32,90 € -10% Τιμή 29,61 €
Απολαύστε την πολυτέλεια της πετσέτας μπάνιου Αegean (80 εκ. Χ 160 εκ.)! Υψηλή απορροφητικότητα λόγω του επιλεγμένου χτενισμένου (πενιέ) Ελληνικού...

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού