Ο πιο ξεχωριστός χώρος. Το σπίτι σου.

Store

Για εμάς το σπίτι δεν είναι απλά ο χώρος που κατοικούμε. Είναι ο χώρος που διαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας, που περνάμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Είναι ο χώρος που μαζευόμαστε με τους φίλους και την οικογένειά μας, σχεδιάζουμε το μέλλον και απολαμβάνουμε το παρόν.

Έχουμε πάθος να δημιουργούμε ξεχωριστούς, λειτουργικούς και όμορφους χώρους. Αυτό το πάθος ακολουθεί και η φιλοσοφία μας. Επί 35 έτη, ενημερωνόμαστε συνεχώς, αναζητούμε νέες τάσεις και καινοτομούμε φέρνοντας πρώτοι ποιοτικές προτάσεις για κάθε είδους κατοικία και κάθε είδους στυλ.

Η ιστορία μας είναι ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το 1986 από μια μικρή ομάδα νέων ανθρώπων και την ανάγκη μας για ένα όμορφο σπίτι, με ζεστασιά και αισθητική. Δημιουργήσαμε ένα κατάστημα όπου παρείχε πληθώρα προϊόντων οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης. Σήμερα, διαθέτουμε δύο φυσικά καταστήματα και το e-shοp μας, που συνεχώς εμπλουτίζονται από νέους κωδικούς, παρέχοντάς σου έξυπνες και σύγχρονες λύσεις για τον αγαπημένο σου χώρο.

Στη Maizona, θα βρεις επώνυμες εταιρείες με υψηλά standards ποιότητας, αξιοπιστίας και φυσικά αισθητικής. Οι συνεργασίες μας με brands όπως η Espiel, η Nef-Nef, η Laura Ashley, η Ionia, η Risoli, ο οίκος Christineholm και πολλές ακόμα αξιόλογες εταιρείες, είναι μακροχρόνιες και διέπονται από σεβασμό, κοινό όραμα και αίσθημα ευθύνης προς όλους.

Στόχος μας άλλωστε δεν είναι να προσφέρουμε απλά προϊόντα για κάθε χώρο που θέλεις να οργανώσεις και να διακοσμήσεις, αλλά να διαμορφώσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία με την υπογραφή της δικής σου αισθητικής.

Αυτή η εμπειρία, ξεκινάει από την πρώτη σου επικοινωνία με την ομάδα της Maizona, η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή πείρα στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού, αλλά και με περισσή όρεξη για την εξυπηρέτηση σου. Πάντοτε, είμαστε έτοιμοι να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σου και να σου προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις.

Και η εμπειρία δεν σταματά εδώ. Ένα από τα χαρακτηριστικά της Maizona είναι η τέλεια συσκευασία και το αμπαλάζ όπου επιμελούμαστε την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς και το after-sale service, ώστε να μένεις διαρκώς ικανοποιημένος/η.

Για εμάς ο πλήρως ικανοποιημένος πελάτης είναι και πρεσβευτής της φήμης μας, γι’ αυτό τόσο στα φυσικά καταστήματά μας, όσο και μέσω του e-shop μας, προσφέρουμε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση. Έτσι, όλα αυτά τα έτη έχουμε δημιουργήσει σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Αυτό είναι άλλωστε και το κίνητρο μας για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη.

Θα χαρούμε πολύ να γνωρίσουμε και εσένα.

Καλωσήρθες στη Maizona, εδώ που μαζί θα φτιάξουμε όπως ονειρεύεσαι, τον πιο ξεχωριστό χώρο, το σπίτι σου!

about-us-photo-2.png

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού