ΓΑΜΟΣ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! “...καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν”

Λίγο μετά τον αρραβώνα και πριν από το χορό του Ησαΐα, ο ιερέας ενώνει τα χέρια του γαμπρού και της νύφης και τους δίνει να πιουν τρεις γουλιές κρασί από το ίδιο ποτήρι.Αυτή η συμβολική κίνηση σημαίνει ότι αποφασίζουν στη ζωή τους να γεύονται από κοινού τις χαρές, τις λύπες και όσα η ζωή θα τους φέρει.

Το κοινό ποτήρι συμβολίζει τον νέο τρόπο ζωής, που δεν έχει να κάνει με ατομισμούς και εγωισμούς. Από τώρα και στο εξής κανένας δεν είναι μόνος, αλλά έχει τον άλλο δίπλα του. Οι δύο έχουν γίνει ένα.

Γι' αυτό το λόγο, ο δίσκος, το ποτήρι και η καράφα του γάμου, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια για τους νεόνυμφους, αφού ουσιαστικά από εκεί ξεκίνησε ο κοινός τους βίος. Επίσης σημαντικά είναι τα ποτήρια σαμπάνιας, που θα πιουν οι νεόνυμφοι στη δεξίωση και θα χαιρετήσουν τους καλεσμένους τους.

Η “Maizona” σας προσφέρει μία τεράστια συλλογή από vintage, minimal και glamorous σετ Γάμου ή ακόμη και μεμονωμένους δίσκους, καράφες, ποτήρια κρασιού και ποτήρια σαμπάνιας, για να δημιουργήσετε μόνοι σας το σετ των ονείρων σας.

Υπάρχουν 177 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 177

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού