Επιστροφή στην καθημερινότητα με Ecolife. Ανακάλυψε κορυφαίες προτάσεις.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 817

Back to School… to Office… to Reality με Ecolife.

Ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε δυναμικά. Ήρθε λοιπόν η στιγμή της επιστροφής στην καθημερινότητα και στους απαιτητικούς ρυθμούς της!

Αυτή είναι και η κατάλληλη στιγμή για να εξοπλιστείς με έξυπνα και οικονομικά είδη οργάνωσης, αποθήκευσης και μεταφοράς για τα γεύματα και τα ροφήματα ολόκληρης της οικογένειας!

Η Ecolife έρχεται να δώσει ξεχωριστές λύσεις. Όλα τα προϊόντα της, σου υπόσχονται ότι θα προστατέψουν και θα διατηρήσουν τρόφιμα και ροφήματα στην ιδανική θερμοκρασία!

Τα διάσημα παιδικά παγούρια, τα θερμός και τα φαγητοδοχεία, είναι κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά, πλήρως κατάλληλα και ελεγμένα για παιδιά. Έτσι, θα έχετε οικογενειακώς όλα όσα χρειάζεστε για την εκδρομή, το σχολείο, το γραφείο, τις δραστηριότητες και την άθλησή σας!

Γιατί όμως να επιλέξεις τα προϊόντα της Ecolife?

Πρώτα απ' όλα έχουν ξεχωριστό στυλ και σχεδιασμό. Άλλωστε στη Maizona επιλέγουμε προϊόντα που διακρίνονται για την αισθητική τους και φυσικά για την ποιότητά τους.

Η ποιότητα των Ecolife λοιπόν, αναμφίβολα κάνει τη διαφορά αφού κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι (18/8 stainless steel) και φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας FDA & SGS.

Παράλληλα, δεν περιέχουν αλουμίνιο, ούτε και τοξικές ουσίες, είναι δηλαδή BPA free γι’ αυτό και αποτελούν την τέλεια επιλογή για να εξοπλίσεις τα παιδιά στο σχολείο, στην εκδρομή και στις δραστηριότητές τους.

Αν σε απασχολεί η διάρκεια, τότε και εκεί θα σου λύσουν τα χέρια, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, δεν σπάνε και δεν παραμορφώνονται. Αν πάλι σε απασχολεί η υγιεινή, πέρα από το ότι πλένονται πολύ εύκολα, τα προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι δεν συγκεντρώνουν βακτήρια, ακόμα και στην περίπτωση που γρατζουνιστούν (το ήξερες;).

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πέρα από το αντίκτυπο των προϊόντων στον οργανισμό μας, ιδιαίτερα σημαντική σημασία έχει και το αντίκτυπο στο περιβάλλον. Επιλέγοντας θερμός και φαγητοδοχεία, ελαχιστοποιούμε την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, γεγονός που συντελεί στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Τα θερμός και τα παγούρια.

Με μοναδικό σχεδιασμό, τα θερμός και τα παγούρια της Ecolife, θα μεταφέρουν κάθε σου ρόφημα με στυλ, ενώ θα το διατηρήσουν στην κατάλληλη θερμοκρασία(κρύο ή ζεστό) για πολλές ώρες.

Θα βρεις ποικιλία από μοντέρνα χρώματα και σχέδια, καθώς και μια ιδιαίτερη συλλογή για παιδιά!

Ανακάλυψε όλα τα πρακτικά, οικολογικά και στυλάτα θερμός και παγούρια Ecolife.

boc_n_roll_ecolife

Τα φαγητοδοχεία. 

Στη Maizona, θα βρεις ξεχωριστές προτάσεις για φαγητοδοχεία-θερμός. Είναι πρακτικά και έχουν διπλά τοιχώματα, για κρύο ή ζεστό φαγητό, ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία έως και 3 ώρες!

Εσωτερικά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 201 και έρχονται με αποσπώμενο μπολάκι που μπορείς να βάλεις ακόμα και στα μικροκύματα.

Επέλεξε το δικό σου φαγητοδοχείο για να ξεχωρίζεις στο γραφείο ή τα παιδιά σου στο σχολείο.

Τα BOC ’N ‘ROLL.

Αν πάλι αναζητάς μια οικονομική λύση, χωρίς καθόλου βάρος και με ιδιαίτερη ευκολία στη μεταφορά, σου παρουσιάζουμε τα Roll' eat!

Πλέον δεν θα χρειάζεσαι ούτε αλουμινόχαρτο, ούτε σακουλάκια κι άλλα περιτυλίγματα. Τα Roll' eat προσαρμόζονται πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αποθηκεύσεις από ένα τοστ μέχρι και φρούτα.

Προσφέρουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο και διατηρούν το φαγητό ολόφρεσκο.

Extra tip! Μόλις τα ξετυλίξεις, έχεις έτοιμο και καθαρό σουπλά για να απολαύσεις το φαγητό σου.

Και σε αυτή την επιλογή, το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά ένα υγρό πανί ή ακόμα πιο εύκολα να το βάλεις στο πλυντήριο.

Απόκτησε σήμερα το δικό σου αγαπημένο Boc ’n ‘Roll, εδώ.

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Με την αγορά συγκεκριμένων μεταλλικών, ανοξείδωτων παγουριών και φαγητοδοχείων που φέρουν το σήμα από το Χαμόγελο του Παιδιού, προσφέρονται 0,20€ ανά τεμάχιο στον οργανισμό.

Η Ecolife, αυτή τη σχολική χρονιά, θέλει να χαρίσει περισσότερα παιδικά χαμόγελα από ποτέ!

Βρες όλες τις ξεχωριστές, πρακτικές και οικολογικές προτάσεις της Ecolife εδώ.

Καλή επιστροφή στην καθημερινότητα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού