Estia & Maizona - Save the Aegean

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 716

Για την επιλογή ενός συνεργάτη, πέρα από την ποιότητα και το ξεχωριστό design των προϊόντων, σημαντικό ρόλο για εμάς, έχει και η κοινωνική εταιρική ευθύνη.

Και ναι, η estia home art, η νέα εταιρεία που πρόσφατα υποδεχθήκαμε στα καταστήματα μας και στο e-shop μας, τα έχει όλα!

Αποφασίσαμε λοιπόν σήμερα, να γνωρίσουμε τον κοινωνικό σκοπό της estia "Save the Aegean" και τα προϊόντα που τον στηρίζουν και φυσικά είναι διαθέσιμα στο www.maizona.gr

Τί είναι το save the aegean?

Πρόκειται για μία δράση του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας "Αρχιπέλαγος" που στοχεύει να ενθαρρύνει τη συμμαχία μεταξύ περιβαλλοντικών φορέων, επιστημόνων, εμπορικών εταιρειών και καταναλωτών.

Στοχεύει να συμβάλλει στην προστασία της σπάνιας βιοποικιλότητας του Αιγαίου μας, προσφέροντας γνώση και πλήρη ενημέρωση, ενώ παράλληλα εφαρμόζει αποτελεσματικές δράσεις προστασίας.

Πέρα από αυτά, προωθεί την ανάπτυξη νέων προϊόντων τα οποία έχουν πραγματικά αειφορικό χαρακτήρα, καθώς και υπηρεσιών που ενισχύουν δράσεις για την προστασία των θαλασσών μας.

Μερικές από τις δράσεις του Save the Aegean, είναι:

• Η δημιουργία του Καταφύγιου Θαλάσσιας Ζωής Αιγαίου στο νησί των Λειψών.

• Η συνεχής έρευνα και προστασία θαλάσσιων θηλαστικών.

• Η επαναφύτευση θαλάσσιων λιβαδιών ποσειδωνίας.

 

Κοινός στόχος; Η συμβολή όλων μας στην αποτελεσματική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προκαλεί η καθημερινή ζωή στον πλανήτη και τις θάλασσες.

Έτσι, εδώ και 3 χρόνια, η estia συνεργάζεται με τον οργανισμό Save the Aegean ενισχύοντας οικονομικά τις προσπάθειες του για την προστασία της βιοποικιλότητας των ελληνικών θαλασσών και λανσάρει στην αγορά την ομώνυμη σειρά ισοθερμικών προϊόντων που πραγματικά εξαντλούνται στη στιγμή!

Πλέον κάθε πολίτης, και εσύ, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αειφορικά προϊόντα, μειώνοντας το προσωπικό σου περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τώρα που έχει μια πλήρη εικόνα του στόχου μας, πάμε να γνωρίσουμε και τα προϊόντα που σίγουρα θα λατρέψεις.

Απλά να θυμάσαι ότι όλα τα παρακάτω προϊόντα, έχουν άκρως οικολογικό χαρακτήρα καθώς είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, συντελούν στη μείωση του πλαστικού και διαθέτουν συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι.

Με κάθε πώληση θερμός ενισχύουμε τον οργανισμό Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών μας.

save_the_aegean

Θερμός Coffee Mug Save the Aegean

Νέος, μοντέρνος σχεδιασμός σε μορφή κούπας με μοναδικές αποχρώσεις και ματ φινίρισμα για να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ, μάτσα ή κακάο!

Είμαι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι 304, απαλλαγμένα από ουσίες BPA και έχουν διπλό τοίχωμα, ώστε να διατηρούν τα υγρά κρύα έως 8 ώρες και ζεστά έως και 6 ώρες.

Βρες το δικό σου coffee mug, εδώ.

Θερμός Travel Flask Save the Aegean

Οι χρωματισμοί πολλοί, ακόμα και με την αγαπημένη σου ομάδα!

Η κατασκευή τους είναι ανθεκτική από ανοξείδωτο ατσάλι 304, χωρίς ουσίες BPA και διατηρούν τα υγρά

κρύα έως 24 ώρες και ζεστά για έως 12 ώρες. Το καπάκι τους, προσφέρει 100% στεγανότητα για προστασία από διαρροές και άνεση στη μεταφορά!

Δες τη συλλογή, εδώ.

Θερμός Travel Cup Save the Aegean

Αν αναζητάς το τέλειο travel cup για να σε συνοδεύει στις ανοιξιάτικες και τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, τότε μην χάνεις χρόνο.

Δες όλη τη συλλογή και επίλεξε τα αγαπημένα σου!

Θερμός Smart Temp Save the Aegean

Ένδειξη θερμοκρασίας, slim design και 2 διαχρονικές αποχρώσεις. Το νέο θερμός 500ml Smart Temp, Save the Aegean έχει όλα όσα χρειάζονται για να απογειώσει κάθε ρόφημα: Διατήρηση υγρών κρύα και ζεστά έως και 12 ώρες, ενημέρωση εσωτερικής θερμοκρασίας στη στιγμή με ένα άγγιγμα της οθόνης και επίστρωση πούδρας για ζωντανά χρώματα και προστασία από φθορές.

Η αδιάβροχη οθόνη του, επιτρέπει τον καθαρισμό με νερό χωρίς φόβο, ενώ η μπαταρία με διάρκεια ζωής 20.000 χρήσεων, δεν θα σε απογοητεύσει!

Πρέπει να το αποκτήσεις, σήμερα.

Σε επόμενο άρθρο θα δούμε αναλυτικά και την ολοκαίνουρια συλλογή της estia για την κουζίνα και το μπάνιο.

Σίγουρα θα την λατρέψεις!

#staytuned

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού