Οδηγός για το Τέλειο Πασχαλινό Τραπέζι!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 784

Δες βήμα βήμα, πώς θα φτιάξεις το πιο εντυπωσιακό τραπέζι!

Το Πασχαλινό τραπέζι είναι συνώνυμο, της χαράς, της αγάπης, της ευτυχίας και αποτελεί μια όμορφη ευκαιρία για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια.

Άλλωστε για εμάς τους Έλληνες το Πασχαλινό τραπέζι δεν είναι μόνο η Κυριακή του Πάσχα. Είναι το βράδυ της Αναστάσεως, είναι και η Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και η Κυριακή του Θωμά!

Επειδή τα τόσα τραπεζώματα είναι μεν μοναδικά, χρειάζονται όμως και αρκετή προετοιμασία και φυσικά έμπνευση για να προσφέρεις στους καλεσμένους σου ένα αξέχαστο σερβίρισμα.

Πάμε να δούμε step by step τον οδηγό για το τέλειο Πασχαλινό τραπέζι.

Το Σερβίρισμα.

Τα επίσημα σερβίτσια από τα τραπέζια των Χριστουγέννων, δίνουν την σκυτάλη σε πιο καθημερινά και απλά. Ειδικά αν περνάμε τις Πασχαλινές διακοπές μας στο χωριό.

Μπορείς να επιλέξεις χρηστικά σερβίτσια με ρουστίκ σχέδια όπως το stockbridge της Laura Ashley ή μίνιμαλ αποχρώσεις όπως η νέα κολλεξιόν της Estia και η αγαπημένη σειρά Organic της Dutch Rose.

Για πιο country ύφος μην χάσεις το best-seller Εξοχή της Ionia, το Almond της Espiel ή το Garden Dreams και το Spring Parade της Easy Life. Τα σχέδια τους θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σου χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια.

Αν τώρα το Πάσχα για σένα σημαίνει νησί, στο τραπέζι σου καλό είναι να πρωταγωνιστεί το γαλάζιο, το μπλε και το λευκό. Οι προτάσεις μας λοιπόν είναι τα πιάτα Kaleidos, τα HFA Granada & Emerald, η σειρά Blue Print της Laura Ashley ή η αφιερωμένη στο Αιγαίο μας, Mediterraneo της Ionia.

Δεν ξεχνάμε και τα πλατώ σερβιρίσματος.

Για να δένει αρμονικά το τραπέζι αλλά και να ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα, δώσε μια χαλαρή νότα με πλατώ από ξύλο! Θα τα χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ που θα γίνουν ένα πολύτιμο αξεσουάρ στην κουζίνα σου! Δες τα εδώ.

Cheers!

Για το τσούγκρισμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ολοκληρωμένο σετ από ποτήρια. Συνήθως τα ψηλά κολονάτα, κρυστάλλινα ποτήρια δεν ταιριάζουν στο mood, οπότε προχώρησε σε πιο μίνιμαλ επιλογές!

Μια ιδιαίτερη πρόταση είναι η σειρά της HFA, αλλά αν θέλεις κάτι κλασικό, μοντέρνο και διαχρονικό, δες τα Nude της Espiel!

pasxalino_trapezi

Η διακόσμηση του τραπεζιού.

Λειτουργικότητα και διακόσμηση συνδυάζονται άψογα στην Πασχαλινή collection της Marva.

Χαρτοπετσέτες έργα τέχνης, χαριτωμένα αλατοπίπερα και μπολ γεμάτα ζωντάνια, θα απογειώσουν το τραπέζι σου.

Ένα τραπεζομάντηλο, μπορεί να κάνει επίσης τη διαφορά! Ανάλογα με το χρώμα ή τα σχέδια του, δίνει μια συνοχή στο τραπέζι και το προστατεύει από τα λάδια και τους λεκέδες! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι αφού επιλέξεις το σερβίτσιο σου, να βρεις και ένα ταιριαστό τραπεζομάντηλο.

Για έξτρα προστασία και αισθητική, μπορείς να προσθέσεις σουπλά κι εκεί να κάνεις τη σύνθεση των πιάτων για τους καλεσμένους σου.

Δεν ξεχνάμε Ποτέ! Δωράκια για τους καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι μας σε αυτά τα τραπέζια είναι συνήθως πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ετοιμάζουμε λοιπόν συμβολικά και αρκετά οικονομικά δώρα ώστε να θυμούνται πάντα τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και κάθε Πάσχα να φέρνουν στο μυαλό τους αυτές τις χαρούμενες αναμνήσεις.

Τόσο τα κεραμικά μας στεφανάκια με τις εντυπωσιακές πεταλούδες, όσο και τα κεραμικά μας αυγά, γίνονται όπως και κάθε χρόνο ανάρπαστα!

Πρόλαβε λοιπόν και απόκτησε τα δικά σου. Τα αυγά μας, μπορείς να τα γεμίσεις και με σοκολατάκια ή τα πασχαλινά σου κουλουράκια αντί να τα μοιράζεις σε τάπερ και δίσκους...

Απλά να θυμάσαι... το Πάσχα κρύβει ανεμελιά! Συνδυάζει το ανοιξιάτικο mood και το μετουσιώνει σε πολύ πολύ αγαπημένες στιγμές!

Ό,τι κι αν κάνεις λοιπόν, σου ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με Υγεία & Ευτυχία!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού