Επίσημο σερβίρισμα και εκπτώσεις.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 763

Διάβασε το άρθρο και σίγουρα το επίσημο σερβίρισμα θα γίνει μέρος των τραπεζιών σου!

Το comfort που επιζητούμε στην καθημερινότητα μας, έχει κατακλύσει  και τα τραπέζια μας.

Η αίγλη όμως ενός επίσημου τραπεζιού, δεν παύει να είναι διαχρονική και να προσδίδει μια νότα πολυτέλειας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Η έννοια του επίσημου σερβιρίσματος, ίσως έχει παρεξηγηθεί με την πάροδο των χρόνων. Έχει ταυτιστεί με το στημένο, αλλά και με το ιδιαίτερα ακριβό.

Η πραγματικότητα όμως διαφέρει πολύ και σήμερα θα ανακαλύψουμε έξυπνους τρόπους να δώσουμε τη χαμένη αίγλη στο art-de-la-table.

Τί επιζητούμε από ένα σερβίτσιο?

Να είναι ποιοτικό, να είναι πρακτικό, να είναι διαχρονικό αλλά και ιδιαίτερο, να είναι πρακτικό και να μην έχει πολύ αυξημένο κόστος.

Με τις εκπτώσεις που θα βρεις στο www.maizona.gr μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου, είναι πραγματικά ευκαιρία να αποκτήσεις το απόλυτο “επίσημο” σερβίτσιο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σίγουρα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σου.

Δεν χρονοτριβούμε άλλο! Πάμε να σου γνωρίσουμε μερικά από τα αγαπημένα μας σερβίτσια που δεν πρέπει να χάσεις τις φετινές εκπτώσεις!

Πρωταγωνιστικό ρόλο με το design και την ποιότητα τους, έχουν οι συλλογές του πασίγνωστου οίκου Christineholm.

Με φινίρισμα από χρυσές ή με πλατίνα λεπτομέρειες κάνουν το τραπέζι σου επίσημο χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

Μία από τις δικές μας αγαπημένες και best-selling συλλογή είναι η Oracle με το απέριττο διαχρονικό σχεδιασμό της και ποιότητα που ξεχωρίζει. Το σετ 72 τεμαχίων με έκπτωση 20%, την καθιστά top αγορά, οπότε πρόλαβε όσο είναι ακόμα διαθέσιμο!

Αν το στυλ σου είναι πιο glam και αγαπάς τις χρυσές νότες, τότε η σειρά Grace έχει τη χάρη που αναζητάς. Το χρυσό κατέχει τον πρώτο ρόλο και απογειώνει το off-white χρώμα του σερβίτσιου. Μπορείς να αποκτήσεις τα 42 τεμάχια, τα 72 τεμάχια, αλλά και το σετ τσαγιού για ένα ολοκληρωμένο και σίγουρα εντυπωσιακό τραπέζι.

Μία παρόμοιας αισθητικής σειρά, και αυτή με 20% έκπτωση, είναι η σειρά elegant με χρυσές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Αν τώρα αναζητάς το πιο απλό, κομψό και για πάντα διαχρονικό σερβίτσιο με την ποιότητα της Chrisineholm, τότε ανακάλυψε το Amelie set!

IONIA. Ένας οίκος που έχει χτίσει ιστορία γύρω από το σερβίρισμα.

Στη Maizona, θα βρεις το εμβληματικό σερβίτσιο Siren με το minimal floral σχέδιο του σε 30 ή 42 τεμάχια, με έκπτωση 20%!

Κλείνοντας με τα επίσημα σερβίτσια, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις σειρές του οίκου Bernadotte.

Με μπαρόκ ύφος, χαρίζει ένα αίσθημα μεγαλείου και σίγουρα απογειώνει το τραπέζι σου.

Η Baroque σειρές είτε σε λευκό χρώμα, είτε με φινίρισμα πλατίνας, έχουν έκπτωση 20% και είναι πανέτοιμες να δώσουν την αισθητική μιας άλλης εποχής στα τραπέζια σου.

Extra Tip

Να θυμάσαι ότι ο φόβος του…”μην σπάσω ένα πιάτο και χαλάσω το σερβίτσιο μου” είναι παρελθόν, καθώς στο site μας μπορείς να βρεις μεμονωμένα τεμάχια για όλα τα επίσημα σερβίτσια!

serving

Το επίσημο τραπέζι, απαιτεί και τα αντίστοιχα ποτήρια.

Στη Maizona, οι επιλογές είναι απεριόριστες! Θα σου προτείνουμε όμως 2 από τις συλλογές που έχουμε ξεχωρίσει, τις έχουμε ήδη στο σπίτι και πραγματικά αποτελούν ευκαιρία με την έκπτωση τους!

Capolavoro - Το οικολογικό κρύσταλλο!

Η ποιότητα και η αισθητική, συνδυάζονται τόσο άρτια που προσφέρουν το τέλειο ποτήρι για μια ιδιαίτερη πινελιά στο art-de-la-table. Θα τα βρεις με έκπτωση 20%, οπότε πρόλαβε τα τώρα!

Nude by Espiel - Η επιτομή της κομψότητας.

Έχουν κλασικό αλλά παράλληλα μοντέρνο σχεδιασμό, άψογη αισθητική και ποιότητα. Μπορείς να κάνεις και mix n’ match για μια πιο φρέσκια νότα στο τραπέζι σου. Και το καλύτερο? Θα τα βρεις με έκπτωση 28%!

Delos, Knossos, Olympia, Festos, Vergina.

Ο λόγος για τις συλλογές μαχαιροπίρουνων της H.F.A. Οποιοδήποτε κι αν επιλέξεις,   έχει την μοναδική ποιότητα του οίκου και είναι κατάλληλο για να δώσει την μοντέρνα, minimal αλλά και διαχρονική αισθητική που χρειάζεται ένα επίσημο τραπέζι.

Θα τα βρεις, εδώ με έκπτωση 25%!

Μην ξεχνάς ότι στο τραπέζι δημιουργούνται οι πιο όμορφες αναμνήσεις. Φίλοι, οικογένεια, γιορτές, ξεχωριστές ρομαντικές στιγμές. Χάρισε αγαπημένα σου πρόσωπα γεύματα μοναδικά με επίσημα σερβίτσια που ξεχωρίζουν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού