Πώς να στολίσεις το γιορτινό τραπέζι

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 861

Η εποχή των εορταστικών τραπεζιών επιτέλους έφτασε! 

Παντού γύρω μας αρχίζουμε να νιώθουμε το αγαπημένο Xmas Spirit! Εμείς λατρεύουμε τα Χριστούγεννα, γι αυτό και όπως σίγουρα έχεις δει στο site και στα καταστήματα μας, έχουμε προσθέσει πολλές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε γούστο και κάθε budget

Αφού ολοκληρώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, έρχεται στο προσκήνιο και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι γιορτές αγάπης. 

Μιλάμε λοιπόν για τραπέζια που μαζεύεται όλη η οικογένεια ή οι φίλοι, που ξεκινάνε από το μεσημέρι και φτάνουν μέχρι το βράδυ, που μοιραζόμαστε τις πιο όμορφες και αξέχαστες στιγμές. Αν λοιπόν φέτος εσύ είσαι η οικοδέσποινα, κάνε το κάτι παραπάνω για τα πιο απολαυστικά Χριστούγεννα. 

Πάμε να ανακαλύψουμε τα φετινά trends του γιορτινού τραπεζιού; 

Η Διακόσμηση 

Στο φετινό γιορτινό τραπέζι αντικατέστησε τις χαρτοπετσέτες με ιδιαίτερες πετσέτες φαγητού. Θα δώσεις μια πολυτελή νότα, με ένα σύγχρονο και ιδιαίτερο στυλ! Επέλεξε να προσθέσεις κρίκο για να κάνεις πιο ιδιαίτερο στο στήσιμο του τραπεζιού σου. Φυσικά και σου έχουμε τις πιο όμορφες προτάσεις από πετσέτες φαγητού και κρίκους. 
Δες τις εδώ.

Στο κέντρο του τραπεζιού πρόσθεσε κηροπήγια. Πέρα από το ρομαντικό ύφος τους, δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Ειδικά στην αλλαγή της χρονιάς που σβήνουμε τα φώτα, θα κάνουν τη διαφορά! Δες όλα μας τα κεριά και τα κηροπήγια, εδώ.

Για μια πιο cozy στυλιστική πρόταση που θα λατρέψουν και τα παιδιά, πρόσθεσε στη διακόσμηση μικρά xmas στολίδια. Εμείς φέτος ξεχωρίσαμε το δερμάτινο Άγιο Βασίλη της A-I DECO, σε διαφορετικές διαστάσεις. 

Ανακάλυψε τα πιο όμορφα διακοσμητικά, εδώ.

Θέλεις να κάνεις ένα αξέχαστο δωράκι στους καλεσμένους σου;
Επίλεξε τα γούρια που προτιμάς, τοποθέτησε τα μέσα στα πιάτα και υποδέξου τους καλεσμένους σου. Τα γούρια φέρνουν καλοτυχία και είναι ένα από τα δώρα που ξεχωρίζουν! 

Στη maizona, επιλέξαμε να τοποθετήσουμε τις βελούδινες κολοκύθες μας σε διαφορετικά χρώματα! Αμέσως το τραπέζι έγινε “Ινσταγκραμικό"! Δες τις εδώ.

Αν πάλι, προτιμάς τα διαχρονικά ρόδια ή τα καραβάκια μας, ρίξε μια ματιά σε όλες μας τις προτάσεις, εδώ. 

Το Σερβίρισμα 

Θέλεις να απογειώσεις το art de la table;
Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το αγαπημένο σου γιορτινό σερβίτσιο. Εμείς όπως κάθε χρόνο, έχουμε όμορφες και κομψές προτάσεις. 

Νο1 είναι το Nutcracker της IONIA.
Εννοείται πως ο καρυοθραύστης απευθείας μας θυμίζει Χριστούγεννα.

Αν πάλι θέλεις μια πιο διαχρονική αλλά χριστουγεννιάτικη πρόταση, ρίξε μια ματιά στο σερβίτσιο Noel της IONIA ή στο Natale του οίκου CHRISTINEHOLM. Πέρα από τη μοναδική τους ποιότητα, έχουν όμορφα και ζωντανά xmas σχέδια. 

Τελευταία μας πρόταση για το σερβίρισμα του γιορτινού σου τραπεζιού είναι το σερβίτσιο Christmas Spirit του οίκου CHRISTINEHOLM. Μπορεί το όνομα του να παραπέμπει σε 

Χριστούγεννα, το design του όμως είναι τόσο κομψό που μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλα σου τα επίσημα τραπέζια ανεξαρτήτως εποχής! 

Μην ξεχάσεις τις κούπες! Τί πιο όμορφο απ' το να ξυπνάς στις διακοπές των Χριστουγέννων και να απολαμβάνεις τον καφέ σου σε μια άκρως εορταστική κούπα. Είναι ένα τέλειο και οικονομικό δώρο που θα το εκτιμήσουν μικροί και μεγάλοι. 

Δες όλες μας τις προτάσεις από σερβίτσια και κούπες, εδώ.

Tip: Αν θέλεις να ανανεώσεις το σερβίτσιο σου, αλλά προτιμάς να κρατήσεις το budget σου χαμηλά, μπορείς να επιλέξεις χριστουγεννιάτικες πιατέλες, σαλατιέρες, ή πιάτα φρούτου και να τα συνδυάσεις αρμονικά με το υπάρχον σετ σου. 

Αν πάλι χρειάζεσαι μια ανανέωση στα ποτήρια σου, στη maizona θα βρεις από κλασικά κρυστάλλινα ποτήρια εξαιρετικής ποιότητας και αισθητική, μέχρι σύγχρονες προτάσεις με χρώματα και πολυτελή φινίρισμα! 

Ανακάλυψε τη συλλογή μας, εδώ. Δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις! 

Αυτά τα Χριστούγεννα, τόλμησε το κάτι διαφορετικό! Ξέφυγε από τα κλασικά και δώσε μια νότα χαράς, αγάπης και ανεμελιάς που λείπει πιο πολύ από ποτέ.Θα χαρούμε να δημιουργήσουμε παρέα, το δικό σου γιορτινό τραπέζι! 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού