Εκπτώσεις! Τι ΔΕΝ πρέπει να χάσεις.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 666

Δες όλες τις ευκαιρίες που πρέπει να αποκτήσεις μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου!

Συνήθως μετά τις γιορτές μας πιάνει μία μικρή μελαγχολία.

Ο νέος χρόνος όμως πάντα ξεκινάει πολύ δυναμικά και ο λόγος φυσικά είναι οι εκπτώσεις!

Στη Maizona, όπως και κάθε χρόνο έχουμε ήδη αναρτήσει μοναδικές προσφορές για τον πιο αγαπημένο σου χώρο, το σπίτι σου.

Είτε σ’ενδιαφέρει η διακόσμηση, το σερβίρισμα, η κουζίνα ή τα λευκά είδη, σου έχουμε τα πάντα σε προσφορές που πραγματικά πρέπει να προλάβεις!

Ας ξεκινήσουμε όμως από την διακόσμηση.

Η νέα χρονιά χρειάζεται κι έναν αέρα ανανέωσης. Η διακόσμηση αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου γούστο και αντανακλά τη δική σου αισθητική, κάνοντας το χώρο σου πιο ξεχωριστό. Αλλάζοντας έστω και μικρές πινελιές, θα παρατηρήσεις και άμεση αλλαγή στη διάθεση σου!

Όπως σίγουρα ξέρεις, λατρεύουμε την διακόσμηση με πολλά διαφορετικά είδη και στυλ και φυσικά με τη σφραγίδα επώνυμων οίκων.

Από επιτραπέζια διακοσμητικά, διακοσμητικά δαπέδου ή τοίχου, κάνουμε το χώρο σου ιδιαίτερο και μοναδικό.

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου εταιρίες με τρομερές προσφορές!

Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, θα βρεις όλα τα Espiel διακοσμητικά με έκπτωση 28%, τα υπέροχα A-I Deco με 30%, τα Mastershop με 20% και φυσικά τα δικά μας πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά, Maizona με έκπτωση 20%.

Οι επιλογές σου είναι απεριόριστες οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να ακολουθήσεις το σύνδεσμο.

sales

Art-de-la-table!

Το στρώσιμο του τραπεζιού πλέον έχει μία νέα υπόσταση. Το comfort σε συνδυασμό με luxury στοιχεία, είναι ο τρόπος σερβιρίσματος φαγητού και ποτού που όχι μόνο εξυπηρετεί τις ανάγκες μας καθημερινά, αλλά εντυπωσιάζει και όλους τους καλεσμένους μας.

Πάντα οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσεις τα σερβίτσια σου, τα μαχαιροπήρουνα, τα ποτήρια και γενικά τα επιτραπέζια είδη σερβιρίσματος.

Με τους πασίγνωστους οίκους, Ionia & Christineholm με έκπτωση 20%, αλλά και Laura Ashley και Dutch Rose με 19%, φυσικά και είναι η καλύτερη στιγμή να προσθέσεις βασικά κομμάτια που θα απογειώσουν το σερβίρισμα σου.

Ακόμα μία εξαιρετική επιλογή που δεν πρέπει να χάσεις την περίοδο των εκπτώσεων, είναι τα οικολογικά κρύσταλλα Βοημίας του οίκου Capolavoro με έκπτωση 20%!

Μιας λοιπόν και μιλάμε για το σερβίρισμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκπτώσεις έχουν και τα μαγειρικά σκεύη.

Τι πιο όμορφο από ένα νόστιμο και υγιεινά μαγειρεμένο φαγητό. Η επένδυση επομένως σε ποιοτικά μαγειρικά σκεύη (τηγάνια, wok, κατσαρόλες, πυρίμαχα σκεύη κτλ.) πραγματικά κάνει τη διαφορά.

Επωφελήσου λοιπόν από τις έκπτωση μας με 25% στα masterpro και 19% στα Risoli και κάνε το μαγείρεμα μια πραγματικά διασκεδαστική και εύκολη διαδικασία.

Σπίτι και λευκά είδη.

Τα λευκά είδη καταλαμβάνουν έναν κεντρικό ρόλο σε κάθε σπίτι, από το σαλόνι με ριχτάρια, τραβέρσες, κουρτίνες & χαλιά, στην κουζίνα με όμορφα τραπεζομάντηλα και πετσετούλες, στο μπάνιο με μπουρνούζια & ποιοτικές πετσέτες και φυσικά στην κρεβατοκάμαρα με τα πιο cozy και χουχουλιάρικα σεντόνια, παπλώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια και όχι μόνο.

Μήπως λοιπόν ήρθε η στιγμή να ντύσεις το χώρο σου με τα πιο όμορφα κομμάτια;

Τα ριχτάρια, τα μαξιλάρια, τα τραπεζομάντηλα και τα χάλια της αγαπημένης Gofis home βρίσκονται όλα με έκπτωση 20% αλλά μπορεί να βρεις κάποιες ξεχωριστές συλλογές από 30 έως και 45%!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις και κάνε το σπίτι σου πιο άνετο και σύγχρονο από ποτέ.

Για το υπνοδωμάτιο αυτή είναι ιδανική στιγμή να επενδύσεις στην ανανέωση του με την ποιότητα της Cokitex, με 20% έκπτωση σε όλα τα είδη και με μερικές ξεχωριστές επιλογές στο 25%!

Απογείωσε οικονομικά και ποιοτικά τον πιο προσωπικό σου χώρο.

Με την υπογραφή της Cokitex, θα βρεις και super προτάσεις από ποιοτικές και στυλάτες επιλογές για το μπάνιο σου! Μπουρνούζια και πετσέτες με έκπτωση 20% για να φέρεις ένα νέο αέρα ανανέωσης!

Μπορεί να έχεις ακόμη ένα μήνα μπροστά σου, όμως τα προϊόντα λόγω της ποιότητας και της σούπερ τιμής τους έχουν ήδη αρχίσει να εξαντλούνται...

Άδραξε λοιπόν τη στιγμή μπες στο www.maizona.gr, βρες τα αγαπημένα σου είδη και αξιοποίησε τις εκπτωτικές μας ευκαιρίες!

Καλές αγορές!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού