Έξυπνα και οικονομικά δώρα για τους καλεσμένους σου αυτά τα Χριστούγεννα!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1195

Οι Γιορτές ξεκίνησαν δυναμικά! 

Γιορτές σημαίνει οικογένεια, φίλοι, όμορφες στιγμές, δώρα για μικρούς και μεγάλους. Τα δώρα όμως πολλές φορές, ειδικά αυτή την περίοδο, σημαίνουν άγχος τόσο για να προλάβουμε χρονικά, όσο και για να κρατήσουμε το budget στα επίπεδα που επιθυμούμε.

Μην αγχώνεσαι όμως! Στη Maizona, σου έχουμε επιλέξει μία σειρά από δώρα για μικρούς και μεγάλους φίλους ή για την οικογένεια.

Άλλωστε τι πιο όμορφο από το να κάνεις το ρεβεγιόν τους ακόμα πιο αξέχαστο.

Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πρώτο δωράκι και με πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είναι τα γούρια. Στη Maizona, φροντίζουμε να δημιουργούμε μία άκρως ξεχωριστή συλλογή από γούρια για κάθε διακοσμητικό στυλ και για κάθε budget αφού ξεκινούν από μόλις 8€!

Η συλλογή μας χωρίζεται σε κλασικά και αγαπημένα κεραμικά ρόδια με πάρα πολλές αποχρώσεις, σε γούρια κρεμαστά με διάφορα τυχερά σύμβολα, στις αγαπημένες κολοκύθες με βελούδινη υφή και χρώματα που πραγματικά ξεχωρίζουν, ενώ όπως και κάθε χρονιά η συλλογή μας συμπληρώνεται από τα μοναδικά χειροποίητα καράβια που θυμίζουν Ελλάδα και συμβολίζουν την καλοτυχία για το νέο έτος.

Το μόνο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ εδώ, να ανακαλύψεις και να παραγγείλεις εγκαίρως τα αγαπημένα σου γούρια.

Σίγουρα όλοι οι καλεσμένοι σου θα τα εκτιμήσουν, θα τα στολίσουν, και θα τα κρατήσουν σαν μια όμορφη ανάμνηση για πάντα!

gouria

Κούπες και ποτήρια του καφέ.

Σίγουρα κυρίως μετά το μεσημεριανό γιορτινό τραπέζι ακολουθεί γλυκάκι(κόλαση) και καφεδάκι ή σοκολάτα για τους μικρούς μας φίλους. Εμείς λοιπόν τα τελευταία χρόνια στην οικογένεια μας έχουμε καθιερώσει ένα πραγματικά ξεχωριστό και διαφορετικό δώρο. Επιλέγουμε κούπες ανάλογα με το στυλ του κάθε καλεσμένου μας, σερβίρουμε εκεί το αγαπημένο του ρόφημα και μετά την δωρίζουμε για μια γλυκιά αλλά και χρηστική ανάμνηση!

Στη συλλογή μας θα βρεις χριστουγεννιάτικες κούπες από την εταιρεία AI-Deco με όμορφες χρυσές λεπτομέρειες, θα βρεις τις υπέροχες κούπες και φλιτζάνια Easy Life για ατελείωτα ταξίδια με το πολικό εξπρές, αλλά και τις Stockbridge κούπες της Laura Ashley που διακρίνονται για το στυλ και την ποιότητα τους, ενώ αποτελούν ένα δώρο με διαχρονική αξία.

Αν αυτή η ιδέα μας σου αρέσει, αλλά δεν θέλεις να μείνεις σε xmas style, δεν έχεις παρά να δεις όλες μας τις προτάσεις από ιδιαίτερες κούπες, εδώ.

Κορνίζες. Ναι σωστά διαβάζεις. Η κορνίζα είναι ένα δώρο που πραγματικά μπορεί να γίνει πολύ προσωπικό και με μεγάλη συναισθηματική αξία. Βρες αγαπημένες φωτογραφίες τύπωσε τις, τοποθέτησε τις σε κορνίζες και κάνε τις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ίσως να είναι ένα από τα πιο όμορφα πρωτότυπα, προσωπικά και οικονομικά δώρα που μπορείς να τους χαρίσεις!

dwra_revegion

Κεριά και αρωματικά χώρου.

Με τη μυρωδιά τους σε χαλαρώνουν, σε ταξιδεύουν, και φέρνουν στη μνήμη σου όμορφες στιγμές. Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να δωρίσεις σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς ένα αρωματικό χώρου (στικ ή κερί) για να συντροφεύει τις βραδιές τους;

Επίλεξε τα αγαπημένα σου, εδώ.

Και για το τέλος χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά και πάρα πολύ οικονομικά αφού μπορείς να βρεις όμορφα στολίδια από 6€.

Ξύλινα δεντράκια, αγγελάκια με περίεργα χρώματα και στυλ, αγαπημένος Άι-Βασίλης σε διαφορετικές εκδοχές και πολλές ακόμα ξεχωριστές γιορτινές φιγούρες!

Οι μικροί της παρέας θα εντυπωσιαστούν και οι μεγάλοι θα το λατρέψουν. Απλά δες τη συλλογή μας, εδώ.

Ελπίζουμε με τις προτάσεις μας να σου δώσαμε αρκετές ιδέες για έξυπνα και οικονομικά δωράκια για να κάνεις τις γιορτές όλων αξέχαστες!

Η ομάδα μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2023, με Υγεία, Ευτυχία και Χαρά σε όλους!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού