Οικονομικά Δώρα για τα Χριστούγεννα!

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 771

Επιτέλους Χριστούγεννα! Δεν μπορεί να μην μπήκες κι εσύ στο αγαπημένο xmas mood.

Αφού στόλισες το σπίτι, ήρθε και η στιγμή των δώρων. Άλλωστε τώρα ξεκινούν οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους (με τη δέουσα προσοχή πάντα).

Το δώρο είναι κάτι συμβολικό.

Η ανταλλαγή δώρων τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα κυριότερα και πιο αγαπημένα έθιμα. Πολλές φορές αναλώνουμε ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να σκεφτούμε το τέλειο δώρο που θα αγοράσουμε. Αντί όμως για τις κλασικές επιλογές των ποτών, των κοσμημάτων και των ρούχων μπορούμε να επιλέξουμε ένα συμβολικό δώρο. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρούμε κάτι ξεχωριστό που να ταιριάζει στην προσωπικότητα και την αισθητική του παραλήπτη.

Γι’αυτό, ξεχωρίσαμε τις πιο ιδιαίτερες και οικονομικές προτάσεις δώρων!

Κεριά και κηροπήγια

Διαχρονικό δώρο και πολύ εύχρηστο κυρίως τώρα που το βράδυ αναζητάμε μια πιο ρομαντική και γιορτινή ατμόσφαιρα. Μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνθεση από κεριά είτε σκέτα σε διαφορετικά μεγέθη, είτε με κηροπήγια για μια πιο grande προσέγγιση!

Ανακάλυψε όλες τις επιλογές, εδώ.

Κορνίζες

Ναι καλά διάβασες. Τώρα που το 2021 φεύγει και μας διακατέχει μια νοσταλγία, μπορείς να εκτυπώσεις φωτογραφίες από αγαπημένες σας στιγμές. Παράγγειλε κορνίζες, πρόσθεσε τις φωτογραφίες και έτοιμο! Ένα πραγματικά ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό δώρο, φτιαγμένο με αγάπη.

Δες εδώ τις πιο όμορφες κορνίζες.

gouria

Γούρια από 9€

Αυτή την περίοδο τα γουράκια μας πρωταγωνιστούν.

Στο επόμενο άρθρο, θα δούμε αναλυτικά όλα τα γούρια της Maizona. Γι' αυτό #staytuned! Μέχρι τότε όμως, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας, εδώ.

     

Λευκά είδη

Σουπλά, runner, μαξιλαροθήκες και τραπεζομάντηλα.

Μπορεί να σου φαίνεται πιο ασυνήθιστο δώρο, θα σε κάνει όμως να ξεχωρίσεις. Τί πιο όμορφο από ένα δώρο που κάθε Χριστούγεννα πρωταγωνιστεί στο τραπέζι ή στον καναπέ?

Ανακάλυψε όλα τα διαθέσιμα xmas λευκά είδη, εδώ.

Tip: Αν κάποιο σου έκανε κλικ, αγόρασέ το σήμερα κιόλας γιατί έγιναν ανάρπαστα!

Μια και μπήκαμε σε xmas mood, συνεχίζουμε με Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων.

Xmas σερβίτσια

Είναι χρήσιμα, είναι super Χριστουγεννιάτικα, ποιοτικά και οικονομικά. Αυτό το τετράπτυχο χαρακτηριστικών κάνει τις πιατέλες και κούπες ένα αξέχαστο δώρο. Κλικ εδώ, για να δεις τη συλλογή μας.

xmas_dwra

Xmas διακοσμητικά

Αυτή η κατηγορία είναι γεμάτη από οικονομικές και πανέμορφες επιλογές δώρων για μικρούς και μεγάλους και για κάθε χώρο του σπιτιού!

Δες τα όλα εδώ.

Μινιατούρες και γλυπτά

Αν ο παραλήπτης του δώρου σου, αγαπάει το home decoraÇon και δεν θέλεις να του χαρίσεις κάτι Χριστουγεννιάτικο, μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση είναι οι μινιατούρες και τα γλυπτά. Στη maizona, θα βρεις τεράστια ποικιλία από minimal προτάσεις, αλλά και πιο έντονα χρώματα και φιγούρες για να επιλέξεις, εδώ.

Για το τέλος σου έχουμε μια bonus πρόταση!

Προσφορές

Σωστά. Για τα φετινά σου δώρα, μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές μας.

Θα βρεις ποιοτικά κομμάτια από λευκά είδη (πετσέτες, runners, μαξιλαροθήκες), από σερβίτσια και διακοσμητικά, για να κάνεις την ιδανική επιλογή δώρων.

Δες εδώ τις προσφορές μας.

Για να χαρίσεις τα πιο τέλεια δώρα, χρειάζεται απλά φαντασία. Δεν χρειάζεται ούτε ατέλειωτος χρόνος στα μαγαζιά, ούτε και υπέρογκα ποσά.

Προετοιμάσου κατάλληλα λοιπόν και ξεχώρισε με τα δώρα σου από τη maizona.

Καλές Γιορτές!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού