Ας μιλήσουμε για σερβίτσια. 

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1022

Αν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου τότε συνέχισε την ανάγνωση.

Αν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα ξεχωριστό, ποιοτικό και value-for-money σερβίτσιο, τότε συνέχισε την ανάγνωση.

Στην αγορά, υπάρχουν 4 διαφορετικές κατηγορίες επιτραπέζιων σερβίτσιων και συγκεκριμένα τα: Φαγιάνς, Stoneware, Bone China και φυσικά οι Πορσελάνες.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ποιότητα του σερβίτσιου είναι η θερμοκρασία έψησης (όσο πιο υψηλή, τόσο πιο ανθεκτικό το σερβίτσιο), η απορροφητικότητα του όπου δοκιμάζεται με μελάνι, η σκληρότητα, η στιλπνότητα, η διαφάνεια και η αντοχή σε θερμικό σοκ!

Ας ξεκινήσουμε από τα την πορσελάνη. Η Πορσελάνη ήταν, είναι και θα παραμείνει η "βασίλισσα" των σερβίτσιων. Έχει μοναδική ποιότητα με υαλοποιημένη και συμπαγή υφή μάζας και πολλές ιδιαίτερες διακοσμητικές επιλογές. Αν αναζητάς ένα σερβίτσιο που θα σου κρατήσει για πάντα, τότε η λύση είναι μονόδρομος...Πορσελάνη.

Μπορείς να δεις τεράστια ποικιλία από πορσελάνινα σερβίτσια, εδώ.

Αν από τα είδη υλικών που δημιουργούνται τα σερβίτσια και διάβασες στην αρχή, τα Bone China είναι αυτά που σου έκαναν εντύπωση, θα σου πούμε από πού προέρχεται το όνομά τους!

Παλιότερα, αυτά τα σερβίτσια περιείχαν στη σύνθεση τους στάχτη από κόκαλα ζώων! Σωστά διαβάζεις, άλλωστε και το όνομα τους “Bone”, σημαίνει κόκαλο στα Αγγλικά.

Σήμερα, η σύνθεση τους αποτελείται από 60% πορσελάνη και 40% από ορυκτά υλικά που δημιουργούν ένα ημιδιαφανές υλικό σε συνδυασμό με μια υπόλευκη απόχρωση. Αυτό είναι και από τα κύρια χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν από την πορσελάνη.

Φυσικά στη Maizona θέλουμε να σου προσφέρουμε τις πιο ξεχωριστές επιλογές, γι' αυτό και θα βρεις ποικιλία από σερβίτσια Bone China, εδώ.

Και προχωράμε στα Stoneware. Σήμερα, το #trend για τη διακόσμηση και το σπίτι είναι το #comfort. Θέλουμε ποιότητα, στυλ αλλά και προσαρμοστικότητα! Ένα τέλειο σερβίτσιο που να εξυπηρετεί από τις καθημερινές μας στιγμές, μέχρι και τις πιο επίσημες.

Στη Maizona, γνωρίζουμε και κατανοούμε τις ανάγκες σου, γι' αυτό και προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από σερβίτσια Stoneware με υπέροχα σχέδια και χρώματα. Μάλιστα, τα σερβίτσια σε country style, είναι stoneware λόγω της ιδιαίτερης υφής τους!

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά τους;

Είναι πολύ πιο ποιοτικά από τα Φαγιάνς αφού ψήνονται στους 1200°C.

Η υφή τους είναι ημι-υαλοποιημένη, χαράσσονται δυσκολότερα και έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε θερμικό σοκ 200°C.

Ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο σερβίτσιο εδώ.

Φαγιάνς, τα οποία δεν θα βρεις διαθέσιμα στη Maizona λόγω της ποιότητας τους. Πρόκειται για το λιγότερο ανθεκτικό υλικό με κοκκώδη υφή μάζας. Χαράσσεται πολύ εύκολα, ενώ τα υγρά απορροφώνται και διαχέονται. Αν θέλεις ένα σερβίτσιο με διάρκεια, τότε καλό θα ήταν να τα απορρίψεις από τη λίστα σου…

Δημιούργησε το δικό σου αγαπημένο, στυλάτο και ποιοτικό σερβίτσιο για τα πιο ξεχωριστά τραπέζια!

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή, εδώ.

Σε επόμενο blog posts, θα σου δώσουμε όλα τα έξυπνα Tips για να συντηρείς τα σερβίτσια σου σαν καινούρια!

Γι' αυτό...Stay Tuned.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού