Σετ Γάμου

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1400

Προετοιμάσου κατάλληλα!

Για την πιο όμορφη & μοναδική στιγμή της κοινής σας ζωής, θα δημιουργήσουμε μαζί το απόλυτο σετ Καράφας, Ποτηριού για Κρασί, Δίσκου & Ποτηριών Σαμπάνιας.

Το έθιμο του γάμου για πολλούς είναι ιερό κι εμείς στη maizona, θέλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να κάνουμε αυτές τις αναμνήσεις ακόμα πιο ξεχωριστές.

Για την εκκλησία, θα χρειαστείς δίσκο, καράφα και ένα ποτήρι για το κρασί. Ένα ποτήρι γιατί εκεί είναι που ξεκινά η πορεία σας μαζί, εκεί αρχίζετε να μοιράζεστε τα πάντα στη νέα σας ζωή.

Η Καράφα

Τα λόγια είναι περιττά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία από καράφες.

Θα βρεις από πολύ λιτές και minimal, σε πιο έντονες με χρυσές λεπτομέρειες, περίτεχνο φινίρισμα, ακόμα και χρώμα αν θέλεις να ξεχωρίσεις!

Ανακάλυψε εδώ, όλες μας τις καράφες.

Το Ποτήρι του Κρασιού

Και εδώ οι επιλογές είναι απεριόριστες. Σου προτείνουμε να επιλέξεις ποτήρι ανάλογα με το διακοσμητικό στυλ του γάμου σου. Μπορεί να είναι πολυτελές, μπορεί να είναι πιο μοντέρνο, minimal, ή πιο παραδοσιακό.

Όπως και να έχει, οι συλλογές μας αναμφίβολα θα σε καλύψουν.

Αν η πολυτέλεια, χαρακτηρίζει το γάμο σου, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις ποτήρια (και καράφα) από τη μοναδική εταιρεία BOHEMIA CRYSTAL. Το κρύσταλλο εξαιρετικής ποιότητας και οι χρυσές λεπτομέρειες, θα απογειώσουν τον πολυτελή γάμο σου.

Για τους πιο λιτούς και minimal γάμους, η σειρά NUDE της ESPIEL είναι μια ιδανική λύση.

Αν πάλι υιοθέτησες το μοντέρνο στυλ για την πιο ξεχωριστή σου στιγμή, μπορείς να επιλέξεις ποτήρια, είτε από την εταιρεία H.F.A με πραγματικά περίτεχνα αλλά μοντέρνα σχέδια, είτε από τις πιο trend σειρές της ESPIEL.

Extra Tip: Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσεις τουλάχιστον 2 ποτήρια κρασιού. Έτσι και θα είσαι σίγουρη για ανεπιθύμητα ατυχήματα, αλλά το κυριότερο, θα τα κρατήσεις για να απολαμβάνεις ρομαντικά δείπνα με το άλλο σου μισό, ενώ θα θυμάστε την αρχή της κοινής σας πορείας!

gamos_karafa_diskos_pothri_set

Ο Δίσκος

Μοντέρνοι, άκρως παραδοσιακοί ή πραγματικά πολυτελείς! Οι δίσκοι μας στη maizona, πέρα από απαράμιλλη ποιότητα, καλύπτουν κάθε αισθητική απαίτηση.

Εμείς πάντα σου προτείνουμε, να επιλέξεις ένα δίσκο που σου αρέσει τόσο αισθητικά ώστε να τον διακοσμήσεις και στο σπίτι.

Tip: Αν θέλεις να τοποθετήσεις τα στέφανα μέσα στο δίσκο, τότε απλά φρόντισε να επιλέξεις μεγαλύτερο δίσκο.

Δες την τεράστια ποικιλία από δίσκους, εδώ.

Φυσικά, τα καλύτερα έρχονται στο τέλος! Στη δεξίωση που ακολουθεί, είτε είναι πιο παραδοσιακή, είτε είναι ένα μεγάλο πάρτυ με φίλους, είτε ένα πιο απλό τραπέζι, θα χρειαστείς δύο ποτήρια σαμπάνιας.

Η είσοδος που θα κάνετε με τον αγαπημένο/η σου, πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακή. Άλλωστε και οι καλεσμένοι αυτό περιμένουν ώστε να ξεκινήσει το γαμήλιο γλέντι!

Κατά την είσοδο λοιπόν, ανοίγετε σαμπάνια και ο καθένας με το ποτήρι του συνήθως χαιρετά τους καλεσμένους και με μια σημαδιακή κίνηση ο ένας πίνει από το ποτήρι του άλλου.

Tip: Πολλά ζευγάρια, σερβίρουν πλέον σαμπάνια και στους κουμπάρους, οπότε θα σου χρειαστούν extra ποτήρια. Καλό είναι να αποκτήσεις 6άδα και για να είσαι ήσυχη ότι όλα είναι φροντισμένα και για να τα κρατήσεις για τις μετέπειτα σημαντικές σου στιγμές.

Στη συνέχεια, θα κόψετε την τούρτα (αν θέλεις κάποια τουρτιέρα που θα κρατήσεις και αργότερα, απλά δες εδώ).

Αν φέτος είναι η χρονιά σου, τότε ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις το απόλυτο σετ γάμου.

Η ομάδα μας στη maizona, θα χαρεί να βρίσκεται δίπλα σου σε αυτή την υπέροχη στιγμή της ζωής σου. Άλλωστε μια επιπλέον γνώμη από τους ειδικούς θα σε…χαλαρώσει.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού