Φθινόπωρο και αλλαγή σπιτιού. Μάθε όλα τα Trends.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 940

Μάθε τα πιο ξεχωριστά trends διακόσμησης της σεζόν.

Το φθινόπωρο έχει μπει πλέον για τα καλά!


Για εμάς είναι μια αγαπημένη εποχή αφού το σπίτι γεμίζει με ζεστά χρώματα, soft ριχτάρια, κουβερτούλες, διακοσμητικές κολοκύθες και spicy αρώματα.
Θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σου τα πιο ξεχωριστά trends διακόσμησης της σεζόν. Trends που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και σίγουρα μπορείς να προσθέσεις και στο δικό σου. 

Τα χρώματα της σεζόν είναι ιδιαίτερα και σίγουρα ικανά να μεταμορφώσουν κάθε χώρο!
Νότες από επιβλητικό πράσινο, ζεστό μωβ, διαχρονικό μαύρο, πολυτελές χρυσό και γήινες αποχρώσεις του καφέ-μπεζ. 

{Το μωβ} 

Οι αποχρώσεις του μωβ. 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χρώματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά είναι το μωβ. Και ο καλύτερος τρόπος για να το φέρεις στο καθιστικό σου είναι να επιλέξεις κομμάτια με απλές και ταυτόχρονα ιδιαίτερες γραμμές.
Ριχτάρια και μαξιλάρια ή χαλιά σε αυτές τις αποχρώσεις θα δώσουν μια κλασική και παράλληλα πολύ μοντέρνα αισθητική, ειδικά όταν τα προσθέσεις μέσα σε ένα ουδέτερο χρωματικά περιβάλλον. 

{Το πράσινο} 

Μια πινελιά τολμηρών τόνων! Σε ποιόν δεν αρέσει το σκούρο πράσινο;
Ήρθε η στιγμή να βάλεις μια μοντέρνα πινελιά στο σπίτι, φροντίζοντας να βρίσκεται μπροστά από έναν ουδέτερο καμβά για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

{Earthy Tones} 

Το καφέ είναι το νέο γκρι. Όλες οι αποχρώσεις με ψυχρό τόνο κινούνται πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση... Καφέ, σκούρο μπεζ(taupes) και όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις επιστρέφουν στη μόδα. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να τα υποδεχτούμε από το φθινόπωρο! 

Κάνε το χώρο σου ζεστό και άνετο με γήινες αποχρώσεις. 

{Floral Details} 

Το Floral αποτελεί μια μεγάλη τάση στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν. Λατρεύουμε τα μαξιλάρια και τα διακοσμητικά με floral prints και μοτίβα. Το λουλουδάτο ύφασμα είναι λίγο νοσταλγικό, vintage και ρομαντικό.
Ήρθε η στιγμή λοιπόν να προσθέσεις τέτοιες λεπτομέρειες! 

{Το Χρυσό και τα ζεστά χρώματα του ορείχαλκου} 

Το χρυσό χρώμα είναι εδώ για να μείνει. Άλλωστε κατατάσσεται στις διαχρονικές επιλογές. Τα ζεστά μεταλλικά χρώματα προσθέτουν μια cozy, διαχρονική ατμόσφαιρα στη διακόσμηση του σπιτιού κι όταν αναφερόμαστε στο χρυσό, τότε αυτόματα μεταφράζεται σε πολυτέλεια. Αυτή η τάση διακόσμησης θα συνεχίσει να είναι στο προσκήνιο! Υπάρχουν τόσοι πολλοί ξεχωριστοί και οικονομικοί τρόποι για να προσθέσεις αυτούς τους τόνους στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Κορνίζες, καλάθια, δίσκοι, κηροπήγια. Οι επιλογές είναι απεριόριστες. 

{Back to Black ή μήπως All Time Classic Black?} 

Το μαύρο ακόμα και σήμερα, αποτελεί μία από τις συνήθεις επιλογές αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Μπορείς πολύ εύκολα να προσθέσεις μερικές μαύρες πινελιές με νέα αξεσουάρ όπως κηροπήγια, φωτιστικά, επιτοίχια διακοσμητικά και κορνίζες.

Κλείνοντας, είτε ανυπομονείς να προσθέσεις τους νέους χρωματικούς τόνους στο χώρο σου, είτε τον λατρεύεις όπως είναι και δεν τον αλλάζεις με τίποτα, ας δούμε μερικές μικρές, εύκολες και οικονομικές συμβουλές φθινοπωρινής διακόσμησης! Χρησιμοποίησε αντικείμενα που ήδη έχεις στη συλλογή σου και πρόσθεσε μερικές νέες πινελιές για να δώσεις λίγο διαφορετικό ύφος στον αγαπημένο σου χώρο. 

xalia-gofis

Ντύνουμε το... πάτωμα! 

Τα αγαπημένα μας χαλιά φωνάζουν φθινόπωρο-χειμώνα!
Καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια και δίνουν ξεχωριστό στυλ σε κάθε σπίτι. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να προσθέσεις νέα κομμάτια στη συλλογή σου και να απολαύσεις τον cozy χώρο σου. 

Στη Maizona σου έχουμε χαλιά με απαράμιλλη αισθητική. Δες τη συλλογή μας, εδώ. 

Layering με ριχτάρια. 

Το layering δεν είναι απλά μια αγαπημένη τάση στην ένδυση. Το εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία και στο σπίτι, επιλέγοντας ριχτάρια σε διαφορετικά χρώματα, σχέδια και υφές!
Επέλεξε τα #trend χρώματα που αναλύσαμε προηγουμένως και δώσε το ιδανικό φθινοπωρινό look στο καθιστικό ή το σαλόνι σου! 

Φυσικά, σου έχουμε επιλέξει μοναδικά ριχτάρια από τις νέες κολεξιόν Nef-Nef και GofisΔες τα εδώ!

maksilaria-gofis

Διακοσμητικά μαξιλάρια. 

Στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Στον καναπέ, το κρεβάτι ή και στο πάτωμα! Μπορείς να συνδυάσεις όλα τα φθινοπωρινά trends σε μαξιλάρια και να αλλάξεις οικονομικά τον χώρο σου. 

Μπορείς να δεις τις προτάσεις μας εδώ.

Διακοσμητικές λεπτομέρειες!

Κολοκύθες, κεριά και κηροπήγια.
Μιας και το #halloween είναι προ των πυλών, οι διακοσμητικές κολοκύθες δεν μπορούν να λείπουν από το χώρο σου. Ταιριάζουν μοναδικά τόσο στην τραπεζαρία όσο και στο καθιστικό σου και αναμφίβολα δίνουν το φθινοπωρινό touch που αναζητάς. 

Ανακάλυψε την αγαπημένη σου κολοκύθα εδώ.

Επιπλέον, τα κεριά και τα κηροπήγια παραμένουν must-have στοιχεία ενός φθινοπωρινού, φιλόξενου χώρου. 

Επέλεξε τα αγαπημένα σου, εδώ.

Beria-khrophgia-espiel

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που αγαπάμε το σπίτι ακόμα παραπάνω! 

Διαμόρφωσε τον προσωπικό σου χώρο με ένα ξεχωριστό, φθινοπωρινό στυλ και απόλαυσε βράδια και απογεύματα με τους φίλους ή την οικογένειά σου.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού