Μοντέρνες πινελιές σε κλασικό σαλόνι ή το αντίθετο; Δες όλα τα έξυπνα tricks.

person Δημοσιεύτηκε από: MAIZONA list σε: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ημερ.: comment Σχόλια: 0 favorite Hit: 1019

Φυσικά και οι δύο επιλογές είναι εφικτές και άκρως εντυπωσιακές, αρκεί να πετύχεις τους χρωματικούς συνδυασμούς, τις υφές και να υπάρχει ισορροπία. Συνέχισε την ανάγνωση για να δεις πώς θα τα πετύχεις όλα!

Το Κλασικό Σαλόνι με Μοντέρνες Πινελιές. 

Πολλά σπίτια συνεχίζουν να διατηρούν το κλασικό τους ύφος. Συνήθως τα vintage έπιπλα σε χρώμα καρυδιάς, οι βελούδινες υφές, και η διακόσμηση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον χώρο ως πιο κλασικό.

Αν λοιπόν το δικό σου σαλόνι ανήκει σε αυτή την κατηγορία, ακολούθησε τις συμβουλές μας για να δώσεις ένα μοντέρνο touch που κυριολεκτικά θα μεταμορφώσει το χώρο σου!

Ο πιο εύκολος τρόπος λοιπόν, είναι να εντάξεις μοντέρνα στοιχεία χρησιμοποιώντας την... τέχνη.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πίνακες με έντονα χρώματα και έθνικ μοτίβα ή πιο αφαιρετικούς με ιδιαίτερα τυπώματα minimal αισθητικής.

Ακόμα μια όμορφη αισθητικά επιλογή είναι τα επιτοίχια διακοσμητικά. Διάλεξε επιτοίχια διακοσμητικά από μέταλλο. Λόγω του υλικού και των μεταλλικών τους χρωμάτων, χαρίζουν στον χώρο σου την μοντέρνα πινελιά που αναζητάς, συνδυάζοντας κομψότητα, ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Δες όλες τις προτάσεις μας για επιτοίχια διακόσμηση, εδώ.

Tip: Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Λίγες πινελιές σε ξεχωριστά σημεία, θα συνδυάσουν άρτια και κομψά το κλασικό στυλ με το μοντέρνο.

pinnaces_epitoixia

Μοντέρνα μικροέπιπλα

Τα παλιά νεοκλασικά σπίτια είναι ήδη φτιαγμένα σαν έργα τέχνης. Επέλεξε από ένα σκαμπό, έναν ολόσωμο καθρέφτη, μια πολυθρόνα ή ακόμα κι έναν καλόγερο με μοντέρνες γραμμές και τοποθέτησε το στον χώρο σου. Αμέσως θα δεις τη διαφορά!

Βάζο… η μοντέρνα πινελιά με διαχρονική αξία

Με λουλούδια φρέσκα, διακοσμητικά ή ακόμα και χωρίς καθόλου λουλούδια, το βάζο προσθέτει μια κομψή πινελιά σε κάθε χώρο. Είναι σαν ένα μικρό έργο τέχνης.

Στη Maizona, σου έχουμε μια ιδιαίτερη ποικιλία από βάζα μοντέρνας αισθητικής.

Επέλεξε το αγαπημένο σου, εδώ.

vaza

Το Μοντέρνο Σαλόνι με Κλασικές Πινελιές.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…

Ο καθρέφτης για εμάς είναι ένα έργο τέχνης που ξεχωρίζει και κάνει μοναδικό κάθε χώρο.

Αν το σαλόνι σου είναι αρκετά μοντέρνο, επέλεξε έναν κλασικό καθρέφτη με έντονη χρυσή κορνίζα και περισσότερο μπαρόκ στυλ.

Ανακάλυψε τη συλλογή μας από καθρέφτες, εδώ.

kathreptes

Βάλε…χρώμα

Συνήθως τα μοντέρνα σπίτια, ασπάζονται τη minimal αισθητική ή τη μονοχρωμία. Μπορείς λοιπόν να προσθέσεις vintage διακοσμητικά στοιχεία με έντονο, βαθύ χρώμα. Τα χρωματιστά φλοράλ μαξιλάρια, ή τα μαξιλάρια σε βελούδινο ύφασμα σε πράσινο, μωβ ή μπορντώ χρώμα, θα δώσουν την κλασική πινελιά που αναζητάς.

Βρες τα ιδανικά μαξιλάρια για το χώρο σου, εδώ.

Η Τέχνη αλλιώς

Όπως η τέχνη μεταμορφώνει ένα σπίτι από κλασικό σε μοντέρνο, μπορεί να δώσει και κλασικές πινελιές. Αυτό θα το πετύχεις επιλέγοντας έργα τέχνης και πίνακες με vintage διάθεση, καθώς και με “βαρύγδουπες” κορνίζες.

Παλιά έπιπλα

Αναπαλαίωση. Σίγουρα στο σπίτι της γιαγιάς, έχεις προσέξει κάποιο έπιπλο που σου κάνει εντύπωση κάθε φορά που την επισκέπτεσαι! Αυτό το έπιπλο, μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στον δικό σου άκρως μοντέρνο χώρο. Φρόντισε απλά να αναπαλαιώσεις το έπιπλο, να το καθαρίσεις προσεκτικά και να επιμεληθείς το χρώμα του.

Voilà! Μόλις έδωσες την τέλεια κλασική πινελιά.

Η mix n match τάση μας έχει λύσει τα χέρια, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε ιδιαίτερους χώρους και να αναμειγνύουμε τα φαινομενικά “αταίριαστα” στοιχεία!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και μην ξεχνάς: Οποιαδήποτε αλλαγή κι αν κάνεις, φρόντισε να αναδείξεις το προσωπικό σου γούστο. Αυτό είναι που κάνει το χώρο σου τόσο ξεχωριστό και μοναδικό!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή Επαναδημιουργία κωδικού